Nordic lån, derfor anbefaler vi dem

Nordic lån er en af de udbydere der gør meget ud af at gøre tingene gennemskuelige for forbrugeren.

De har ikke nogen gratis lån, eller nogen rentefrie lån. Selvom det sikker lyder godt når du ser det, så husk nu bare på, at der er ikke noget der er gratis i den her verden. Derfor er dem som tilbyder gratis lån eller rentefrie lån, heller ikke gratis. De har bare pakket det ind på en måde, så du tror det er gratis og hvis du ikke læser det med småt, så bliver du bare snydt i sidst ende.

Nordic lån gemmer ikke noget med småt!

Ja, den er god nok. Der er ikke gemt noget med småt. De forsøger ikke at “tricke” dig ind i et lån som de kan tjene en masse penge på. Nej tvært imod, de har valgt at være bund ærlige og derfor tilbyde lån med en fast rente, men forholdsvis lav rente.

Her finder du ikke et lån hvor det er “Gratis”. Dem der tilbyder “Gratis” lån, har nemlig altid lavet det således at der eksempelvis ikke er nogen rente på den første måned og derfor kan de kalde det et gratis lån. Når du som forbruger stoler på det og ansøger lånet, ender du med et lån der efter en måned får en rente så høj, at du aldrig får det betalt af.

Men ikke hos Nordic lån, her har de fra starten gjort det tydeligt hvad dit lån koster, hvad renten er osv. Det betyder for dig som forbruger, at du ved præcist hvad du får, hvad det koster og der kommer ikke nogen grimme overraskelser senere i forløbet.

Som bonus, har de også lavet en ansøgningsprocess der tager under 1 time at give dig svar!

Fordele ved Nordic Lån

  • Du kan ansøge med Nem ID
  • Du har svar inden for 15 min.
  • Du kan låne op til DKK 50.000
  • De har en lav rente

Skriv en kommentar