Lån penge i Sverige

Opdateret: 23. april 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Anbefaling

goloanlogo - Lån penge i Sverige

Lånebeløb

40.000 – 500.000 kr.

Løbetid

12-180 mdr.

ÅOP

4,23 – 15,68%

4,6 Anmeldelser 78

stars 5 - Lån penge i Sverige

Godt til store lån

Giver afslag hvis du står i RKI

Låneeksempel: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder: Mnd. ydelse: 845,66 – 1.120,02 kr. Debitorrente: 7,22 – 21,93% . ÅOP: 5 – 25%. Samlet tilbagebetaling: 50.740 – 67.201 kr. Kreditomk.: 10.740 – 27.201 kr. Stiftelsesomk: 600 kr.

Lån penge i Sverige som dansker

Mange danskere er bosat i nabolandet Sverige. Har du bopælsadresse i Sverige, har du ikke altid mulighed for at tage et kviklån i Danmark, og derfor kan det være nyttigt at vide lidt om lån i Sverige. På mange måder ligner dine svenske lånemuligheder de danske.

Lån penge i Sverige med dansk cpr

Du kan godt tage et lån i Sverige med dansk cpr – men du kan som udgangspunkt ikke låne penge i Sverige, hvis du har dansk bopælsadresse. Der findes dog en lang række fordelagtige kviklån i Danmark også, som du kan vælge imellem, hvis du bor fast i Danmark.

Her har vi samlet nogle af de nemmeste og hurtigste kviklån at tage i Danmark – husk at det er 100% uforpligtende at ansøge om et lån:

Svenske lån til danskere

Som dansker bosiddende i Sverige har du typisk ingen problemer ved at blive godkendt til et lån i Sverige. Ansøgningsprocessen ligner den i Danmark, og nogle af udbyderne er endda de samme med en svensk afdeling, f.eks. L’easy og VIVUS.

Du ansøger om et lån online på udbyderens hjemmeside. Her tilkendegiver du, hvor mange penge du ønsker at låne, hvor lang en løbetid du ønsker, og du indtaster dine personlige oplysninger og bekræfter. Der findes ikke NemID i Sverige, men der findes en tilsvarende e-legimitation for dig, der er folkeregistreret i Sverige.

Lån i Sverige:

 • L’easy
 • VIVUS
 • Klicklån
 • Nordiclån
 • Ferratum
 • Modus Finans
 • Thorn

RKI lån i Sverige

Du kan typisk godt være registreret i RKI i Danmark og stadig blive godkendt til et kviklån i Sverige. Nogle låneudbydere undersøger internationale betalingsanmærkninger, men det er langt fra alle. I Sverige findes et tilsvarende register over dårlige betalere, som hedder Kronofogden. Hvis du er registreret her, vil det være lige så svært at låne penge i Sverige, som det er at låne penge i Danmark, hvis du er registreret i RKI.

Nogle af de udbydere, der tilbyder lån i Sverige trods RKI, er følgende:

 • Consector
 • Euroloan
 • Expresskredit

SMS lån – Sverige til Danmark

Måske har du opbrugt dine muligheder for at tage danske SMS lån – eller du står registreret i RKI i Danmark og har derfor svært ved at blive godkendt. En mulighed er at kigge imod Sverige. Det er som udgangspunkt lidt kringlet at låne penge i Sverige som dansker, men det kan nogle steder lade sig gøre.

De fleste låneudbydere forlanger, at du skal være bosat i Sverige, for at du kan låne penge, men netop ved SMS lån bliver der ikke altid foretaget en grundigere vurdering af dig som lånemodtager, og du kan derfor være heldig at blive godkendt, selvom du ikke bor i Sverige.

Du kan f.eks. overveje at bruge et svensk taletidskort til at sende ansøgningen afsted, så den kommer fra et svensk nummer. Vær dog opmærksom på, at det også mange steder vil kræves, at pengene skal overføres til en svensk bankkonto.

Læs også: guide på engelsk om Loan in Sweden

Kan du ikke låne penge i Danmark, bør du nøje overveje årsagerne hertil, og om det overhovedet er en god idé at søge om lån udenlands – også selvom det i princippet kan lade sig gøre.

Relateret: Kan man låne i udlandet?

Kan man tage et lån i Sverige?

Man kan godt tage et lån i Sverige. Det er betydeligt nemmere at blive godkendt til dit lån i Sverige, hvis du har bopæl i Sverige.

Kan man oprette en konto i en svensk bank?

Ja, du har fuld ret til at oprette en bankkonto i en svensk bank, så længe at du er lovligt bosat i et EU/EØS-land. Der er intet krav om at du skal have svensk personnummer eller adresse i Sverige.

Kom godt i gang med at finde det bedste lånetilbud i Sverige til dig ved at udfylde formularen nedenfor. Gør det nu og få adgang til skræddersyede tilbud!

  1

  step1

  2

  step2

  3

  step3


  Vælg beløbet du vil låne (kr.):
  3000

  Vælg løbetid (år):
  2


  Hvad ønsker du at låne til?  Er du i RKI?