Lån 3000

Opdateret: 30. november 2022 | annonceinfo
Vi anbefaler
lån 3000 kr vi anbefaler

★★★★★

1.000 – 20.000 kr

Lånebeløb

24,97 %

ÅOP

20 år

Min. alder

12 mdr.

Afbetalingsperiode

Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. 

SMS lån 3000

Står du akut og mangler 3000 kr., er det typisk et SMS lån, du skal kigge efter. Det er den nemmeste og hurtigste måde at låne et lille beløb på. Ansøgningen sender du blot afsted via SMS, og du er dermed fri for at finde computer og NemID frem. Svaret får du lige så hurtigt og nemt på SMS, og typisk kan du allerede se pengene tikke ind på din konto efter ganske få timer.

Lån 3000 rentefrit

Indimellem kan du være heldig at finde et lille lån rentefrit. Oftest tilbydes de rentefri lån, hvis du betaler hele beløbet tilbage hurtigt; det vil sige inden for 30 eller 60 dage, afhængigt af låneudbyderen. Nogle låneudbydere tilbyder også rentefri afbetaling i en periode. Det kan f.eks. være, at du ikke betaler renter den første måned, men at lånet i den efterfølgende afbetalingsperiode bliver tillagt renter.

Lån 3000 gratis

Ligesom du kan finde rentefrie lån, kan du også finde gratis lån. Det er sjældent, at lån på 3.000 kr. er gratis, men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre. Det kræver dog, at du er villig til at tage to eller tre forskellige lån. Mange låneudbydere tilbyder nemlig et lille lån på 1.000 eller maks. 2.000 kr. gratis til nye kunder. Det betyder, at du kan optage det gratis lån hos flere forskellige udbydere – uden nogen som helt omkostninger. Det kræver dog, at du betaler beløbet tilbage inden for den angivne tid, hvilket typisk er 30 dage.

Lån 3000 kr gratis

Lån 3000 kr i dag

Når du skal låne penge, er det meget individuelt, hvad der prioriteres. Nogle leder efter lån uden opstartsgebyrer, mens andre prioriterer, at det er nemt at søge om lånet, eller at svartiden er kort, og at pengene udbetales hurtigt. Hører du til blandt sidstnævnte, bør du kigge på nedenstående låneudbydere.

Lån 3000 kr med det samme hos disse låneudbydere:

  • L’easy Minilån
  • Ferratum
  • Cashper
  • Simbo
  • BonusLån
  • TurboLån
  • NordCredit
  • Lendon

Lån 3000 trods RKI

De fleste låneudbydere har ikke de store krav til dig – udover at du ikke må stå i RKI. At du står registreret i RKI betyder, at du tidligere har misligholdt en afbetalingsaftale. Derfor vurderer låneudbyderne pr. automatik deres chancer for at få deres udlånte penge tilbage som værende dårligere end gennemsnittet. Nogle steder kan du dog alligevel låne penge trods RKI. Det er typisk de steder, hvor der ingen kreditvurdering er som ved nogle SMS lån og kviklån.

Lån 3000 - Se her hvor du nemmest og billigst kan finde et lån på 3000 kr
Lån 3000 – Se her hvor du nemmest og billigst kan finde et lån på 3000 kr

Lån 3000 i 30 dage

Har du kun behov for at låne 3000 kr. i 30 dage, er dine chancer for et billigt lån rigtig gode. Måske har du udsigt til feriepenge eller udbetalt overarbejde i den kommende måned; i så fald kan du roligt tage et lån nu. For det første betaler du mindre i renter samlet set, jo hurtigere du tilbagebetaler lånet. For det andet kan du være heldig at finde et rentefrit lån eller et gratis lån, når du allerede betaler hele beløbet tilbage inden for 30 dage.

Se fuld oversigt over 3000 kr lån

I oversigten herunder har vi samlet det fulde overblik over de låneudbydere der findes på markedet, som tilbyder et lån på 3000 kr.

FAQ

Kan jeg låne 3000 kr. uden kreditvudering?

Ja, det er muligt ved nogle af de samarbejdspartnere som vi anbefaler her på siden, at du kan optage et lån uden nogen form for kreditvudering.

Kan jeg få pengene udbetalt i dag?

Ja, det er muligt at få udbetalt de 3000 kr samme dag som du ansøger om lånet.