Nordic Lån – Forbrugslån du kan regne med

Opdateret: 15. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Lån penge med Nordic Lån! Det er hurtigt, enkelt og effektivt.

Nordic Lån er en af de største og mest anerkendte låneselskaber inden for forbrugslån helt op til 50.000 kroner.  De tilbyder fast lav rente fra bare 8,73 % til fast lav ydelse, og så får du altid svar inden for en time – samt pengene senest i morgen!

NB! Nordic Lån er en del af L’EASYs store låneportfølje! Der er derfor tale om en virksomhed, der kan tilbyde dig virkeligt gode lånevilkår. Vi anbefaler Nordic Lån som låne selskab på grund af enkel procedure, mange gode fordele og deres seriøse tilgang til kunder.

Foredele ved Nordic lån

  • Fast lav rente som du kan stole på
  • Intet med småt (de snyder ikke)
  • Gennemskuelig proces
  • Du kan betale når det passer dig
  • Betal hele lånet tilbage, når det passer dig
  • Nem og hurtig ansøgningsproces (svar på under 1 time)
  • Lav afvisningsprocent.

Hvem er Nordic Lån?

Nordic Lån er en del af giganten L’EASYs låneportfølje. Virksomheden er derfor en utrolig professionel udbyder, der har ressourcerne til at tilbyde gode forbrugslån med fordelagtig lav rente og fast månedlig ydelse.

Nordic Lån arbejder ud fra principperne om ”lån helt enkelt”. Det betyder, at selskabet tilbyder lån online under trygge forhold – perfekt for den smarte forbruger.

Hvorfor tage sit forbrugslån hos Nordic Lån?

Der er mange fordele ved at vælge at låne penge hos Nordic Lån. For det første tilbyder de lån helt op til 50.000!

Du kan altså både låne et mindre beløb til akutte behov eller større beløb til drømmerejser, ny hurtig computer, indskud til lejlighed og meget, meget mere. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Nordic Lån interessere sig modsat banken ikke for, hvordan du bruger dit lån – det er helt op til dine ønsker.

Hvis du er interesseret i et lån, kan du med fordel læse om ofte stillede spørgsmål herunder. Svarene er givet af Nordic Lån selv.

Ofte stillede spørgsmål til lån og forbrugslån hos Nordic Lån

Hvor lang tid går der, inden pengene er på min konto?

Dit lån udbetales altid hurtigst muligt. Derfor får du i visse tilfælde pengene samme dag, du søger – ellers senest dagen derpå.

Hvor mange penge er det muligt at låne?

Hos Nordic Lån er det muligt at låne helt op til 50.000 kroner! Lån til de ting, der passer dig.

Hvad skal jeg regne med, min rente bliver?

Alle låneansøgninger hos Nordic Lån får en personlig kreditvurdering, hvorefter du som ansøger modtager en låneaftale med din rente og dit lånebeløb. Renten spænder fra 8,73 % til 26,08 %. Den nøjagtige årlige og effektive rente er at finde i din individuelle låneaftale, der altså først træder i kraft, når den er underskrevet.

Hvordan ansøger man hos Nordic Lån?

Du ansøger nemt om et online lån herfra. Bare klik på ”ansøg”, så guides du videre til siden med ansøgningsformular, som sendes direkte. Fra ansøgningen er sendt (såfremt den er sendt inden for åbningstid), går der typisk ikke engang en time, inden du har modtaget dit svar.

Hvordan udbetales mit online lån?

Når du har godkendt din låneaftale, er det bare at underskrive den. Det kan du gøre med NemID, hvilket er den hurtigste måde, da du så modtager pengene samme dag eller senest dagen efter.

Du kan også væge at få tilsendt en fysisk kontrakt til underskrift, der i så fald kommer med brevposten. Herefter skal kontrakten sendes retur, inden Nordic Lån kan udbetale lånet.

Er det farligt at låne penge hos Nordic Lån?

Det korte svar er nej. Nordic Lån gennemgår en proces, hvor de vurderer ansøgerens økonomiske forhold. Nordic Lån giver deres kontantlån under ordentlige og ansvarlige forhold. Så tildeles du et lån, er det fordi professionel mennesker har vurderet, at det er helt uden risiko for begge parter.

Lån altid penge online med omtanke

Når du låner penge online – som forbrugslån, kviklån m.m. – bør du naturligvis låne penge med omtanke. Hos store låneselskaber som Nordic Lån, hjælper de selvfølgelig med en fornuftig kreditvurdering, så man ikke ender i en situation, hvor tilbagebetalingen bliver urealistisk.

Du bør dog altid vurdere din egen økonomi, inden du beslutter dig for et lån til at forsøde livet. Sørg derfor eventuelt for at lægge et budget og se, hvor meget du har til rådighed hver måned.

Det gør du ved at lægge et budget, hvor du noterer alle faste udgifter (Husleje, transport m.m.) Modregn dem fra dine indtægter og sørg for, at stadig have plads til personligt forbrug. På den måde kan du se, hvor meget overskud du har, og hvor meget, du har plads til at låne.

Lån med det samme hos Nordic Lån

Når du har besluttet dig for at låne til dine drømme, ønsker og behov, er det blot at benytte ”ansøg” knappen her på siden. Herefter føres du til en nem step-by-step guide, inden du modtager hurtigt svar fra Nordic Lån.