Kviklån

Opdateret: 15. juli 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Populær

bedste nye kviklån

Lånebeløb

4.000 – 25.000 kr.

Løbetid

24 mdr.

ÅOP

24,87%.

4,8 Anmeldelser 2.485 • Fremragende

stars 5 - Kviklån

Høj kundetilfredshed

14 dages fortrydelsesret

*Eksempel: 8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25%.

Hvad koster et kviklån

Det kan være svært at gennemskue, hvad et kviklån egentlig koster. Typisk bliver du præsenteret for nogle gebyrer og rentesatser, men du får sjældent oplyst, hvad du skal betale i kroner og ører, og derfor kan det være svært at sammenligne kviklån med henblik på at finde det billigste.

Når du skal sammenligne lån, skal du se bort fra renter og gebyrer og i stedet kigge på ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Procentsatsen afspejler, hvor meget du hvert år betaler i samlede omkostninger for at have lånet. Låner du f.eks. 10.000 kr. med en ÅOP på 13%, koster lånet dig 1.300 kr. årligt at have.

Ved sammenligning af kviklån via ÅOP, skal du vælge lån af samme størrelse med samme løbetid. Herefter kan du roligt vælge det lån med den laveste ÅOP, da det samlet set er billigst. I ÅOP er medregnet alle former for udgifter, herunder forskellige gebyrer og renter, der måtte være.

Kviklån – første lån gratis

Du kan være heldig at få et kviklån gratis, hvis du skal ud at låne penge første gang hos en ny udbyder. I så fald skal du typisk tilbagebetale lånebeløbet ganske kort efter (ofte maks. en måned, afhængigt af udbyderen). Du kan også indimellem finde kviklån, hvor du i en periode betaler 0% i rente. Betaler du tilbage inden for denne periode, er lånet gratis (vær dog opmærksom på, om der eventuelt er et oprettelsesgebyr).

Låne penge – kviklån

Der er efterhånden rigtig mange måder at låne penge på i Danmark. Du kan få forskellige lån i banken, hvilket dog er en længere proces, som kræver, at du lever op til visse krav. Og så findes der kviklån i et hav af afskygninger. Nogle af de kviklån, du kan støde på, er:

 1. Kviklån
 2. Hurtige lån
 3. SMS lån
 4. Forbrugslån
 5. Online lån

Alle begreberne dækker groft set over det samme, men låneudbyderne kan dog have forskellige betingelser. Et SMS lån kan f.eks. søges via SMS, hvor de fleste øvrige kviklån skal søges via internetbrowser og Nem-ID. Af samme årsag er SMS lånet typisk et mindre beløb, mens forbrugslån er højere beløb (typisk på helt op imod 400.000 kr.).

Der kan ikke siges noget generelt om, hvad der er billigst af kviklån, hurtige lån, online lån, osv., så der handler det om at finde lån med samme løbetid og størrelse og så sammenligne ÅOP. Du kan med fordel søge flere forskellige steder, da ansøgning om kviklån ikke er bindende. Du siger først ja til lånet, når du er godkendt, og derefter underskriver låneaftalen (via Nem-ID).

Konkret eksempel på et kviklån

Beløbets størrelse8.000 kr.
Låneperiode12 måneder
ÅOP (årlig rente)24,99%
Debitorrente22,52%
Månedlig tilbagebetaling747,96 kr.
Samlet omkostninger975,57 kr.
Samlet tilbagebetaling8.975,57 kr.
Ovensteånde tabel er et konkret eksempel på et kvillån fra en udbyder med en forholdsvis høj rente – vi anbefaler altid at du indhenter flere tilbud, så du kan få den bedste rente – se vores anbefaling i toppen af siden.

Kviklån uden kreditvurdering

Når du skal låne penge, kræver det som regel en kreditvurdering. Låner du penge i banken, vil banken som regel have lønsedler fra de sidste tre måneder, årsopgørelser, osv. som dokumentation. De fleste udbydere af kviklån laver også en form for kreditvurdering, men den er sjældent lige så omfattende som bankernes. Nogle steder skal du blot bekræfte, at du ikke står i RKI, mens du enkelte steder slet ikke bliver kreditvurderet og faktisk kan låne penge trods RKI.

Hvilken type kviklån finder du på denne side?

Uddybelse:

Kviklån: Lån der er hurtige at ansøge. Det er oftest mindre beløb, som også reducerer risikoen for udbyderen af kviklånet – hvorfor disse låneselskaber også hurtigere vil godkende din ansøgning og udbetale pengene hurtigt.

Forbrugslån: Denne type lån er oftest større lån til eksempelvis en bil, udbetaling til et nyt hus eller andet. Denne type lån har som oftest en lidt længere behandlingstid. Du kan læse mere om forbrugslån her.

Gratis kviklån: Mange udbydere er begyndt at tilbyde lån uden nogen omkostning. Det kræver dog at du betaler dit lån tilbage indenfor x antal dage. Gør du det, har du med andre ord adgang til et omkostningsfrit lån, der kan hjælpe dig, når du mangler penge akut.

Kviklån til 0% rente: Ligesom gratis lån, er der også nogen der tilbyder en periode med 0% rente. Du kan finde dem på listen ovenfor. Kommer du udover denne periode og ikke har afsluttet tilbagebetalingen af dit kviklån, pålægges der herefter renter. Hsuk derfor at læse vilkår og betingelser grundigt, hvis du har tvivl om, hvorvidt du kan tilbagebetale inden for den tilladte tidsfrist.

Hvordan fungerer et rentefrit kviklån?

Et rentefrit kviklån er en reel mulighed, for dig, der skal låne penge. Du skal dog sørge for at læse betingelserne for det enkelte lån grundigt igennem, inden du begynder at ansøge. De fleste af disse rentefrie kviklån er nemlig baseret på, at man betaler lånesummen tilbage inden for relativ kort tid – og er mand ikke i stand det til det, pålægges der høje renter.

Vi anbefaler derfor kraftigt, at I læser kontralt og betingelser grundigt, inden I underskriver et af disse rentefrie kviklån. Se særligt efter rentens procentsats efter den periode, hvor du har mulighed for at afdrage rentefrit.

Hvis du er i tvivl om. hvad betingelserne er, så kontakt udbyderen eller banken inden du ansøger. De svarer dig ofte hurtigt og korrekt, således du ikke får ansøgt et lån, som du senere finder ud af slet ikke passede til dine behov.

Da der findes mange forskellige låneselskaber og typer af kviklån, er det vigtigt, at du undersøger betingelserne nøje, da renten kan variere fra 0% til op mod 1500% alt efter beløb og løbeperiode for lånet.

Hvis du istedet søger et lån med større beløb og mindre rente, så skal du kigge efter forbrugslån. Disse er dog ofte sværere at blive godkendt til, og det betyder også at renten af lavere da risikoen for banken er mindre.

Lånet står derfor lidt i kontrast til det mere risikobetoende kviklån, hvor låneselskabet udlåner med større risiko og derfor pålægger en større rente.

Find det helt perfekte kviklån og brug det til de ting, du drømmer om!

Det kan være svært at vurdere, hvor du finder det helt rette kviklån. Derfor har vi gjort det hårde arbejde for dig og lavet en nem og overskuelig oversigt. Her finder du til hver en tid det bedste og mest attraktive lån.
Vi har valgt at lave denne oversigt, da vores erfaring fortæller os, at der hersker stor tvivl om, hvilke lånemuligheder forbrugerne har i dag. Derfor mener vi, at det er helt naturligt at samle de absolut bedste muligheder til forbrugerne i en oversigt, hvor kviklånene er opstillet, så det ikke er til at tage fejl af de fordele, de enkelte udbydere tilbyder.

Find det rette hurtige kviklån – med det samme!

Kviklån kan være svære at finde rundt i. Særligt fordi de varierer i størrelser fra 2.000 og helt op til 10.000 kroner eller mere. Der kan ligeledes være forskelle i løbetid og rente, hvorfor det er en fordel at sammenligne de enkelte lån, ganske som det er muligt lige her på Credio.dk

Hvorfor skal jeg vælge kviklånet?

Som navnet antyder, er et kviklån både hurtigt og nemt.
Det hører til de hurtigste måder at låne penge på, fordi der er et minimum af arbejde i ansøgningsprocessen, og i nogle tilfælde får du svar på din ansøgning allerede inden for 45 minutter! Derefter skal du blot vente et par bankdage, så står pengene klar til dig. Det er i alt sin enkelthed kort fra handling til du får dine penge.

De udbydere af kviklån, som vi henviser til, har alle lang erfaring med behandling af denne type billige lån. Det er også grunden til, at de arbejder så effektivt og har deres service klar til dig i løbet af et minimum af tid.


Tid er naturligvis også en faktor, der kommer dig til gode i selve ansøgningsprocessen. Du kan nemlig udfylde din ansøgning af lånet på bare et par minutter.
Det er nemt at låne penge online og du skal ikke redegøre for, hvad du bruger dine penge på. Det er slet ikke i udbydernes interesse. De giver dig blot muligheden for et nemt og enkelt lån, så er resten op til dig.

Lån til lave renter

Vi har en klar fornemmelse af, at de dyre kviklån, der ellers var mange af før, nu er på vej ud grundet den store konkurrence på markedet. Det er særligt fordi bankerne ikke ønsker at lave høj-risiko lån mere, hvilket et kviklånet jo er. Men den risiko bankerne er bange for at tage, er der heldigvis mange andre virksomheder – som eksempelvis kreditforeninger – der ikke er bange for at tage.

Den type virksomhed kommer der flere og flere af, hvilket kun er til fordel for dig som forbruger. Det øger nemlig konkurrencen, hvilket betyder konstant lavere og lavere renter. Du kan derfor finde nemme lån med lavere renter end almindelige forbrugslån – eller andre lån du kan tage hos en bank.


Du kan derfor sagtens tage et større lån til eksempelvis en bil, som kan afbetales til en rente, der er ligeså lav som et almindeligt lån i en traditionel bank. Det er en stor forbrugerfordel, da du nu kan låne penge direkte online – med svar og udbetaling indenfor 24 timer. Du skal ikke være nervøs for om renten er for høj, for du kan selv vurderer det på listen ovenfor, inden du ansøger om at låne penge. Husk dog altid at nærlæse din kontrakt, inden du indgår en aftale, så du er sikker på rente, ÅOP etc.

Så hurtigt går det

Når man ansøger et kviklån, er det fordi man skal bruge penge hurtigt. Vores liste indeholder derfor kun de udbydere, vi ved yder en hurtig og god service. Vi har eksempler på brugere, der har fået udbetalt pengene under 24 timer efter de har ansøgt kviklånet! Det er imponerende.
Det er en virkelig effektiv service, der vidner om den øget konkurrence på markedet og den nødvendighed, det er at gøre sin kunde tilfreds. Derfor er kviklånet hurtigt, nemt og akkompagneres af god service.


Så står du i en situation, hvor du mangler penge, har fået en god idé eller trænger til en impulsiv ferie, så er kviklån den hurtige og nemme vej for dig.

Kviklån er sikkert og pålideligt

Du skal ikke være bange for, at kviklånet er noget, der ender med dit navn i RKI og en stor inkasso mand, som kommer efter dig. Det er helt sikkert og 100% anerkendte og professionelle virksomheder, der står bag servicen. Du kan se anmeldelser af dem alle fra tidligere forbrugere, der har taget kviklån hos dem.


Du bør huske det er en forretning for dem, der tilbyder kviklån. Hvis du kan betale det, så er der ingen grund til, at de ikke skulle låne dig penge, da de netop tjener penge på forrentningen – præcis som en bank ville gøre det. Den store forskel her er blot, at de er villige til at tage en større risiko end banken, når de tilbyder kviklån.

Hvad kræver sådan et hurtigt lån?

Et kviklån kræver at du overholder en række krav til:
Alder
Nem-ID
Ikke er listet i RKI eller debitorregister
Dokumentation af din indkomst
Læs mere om de enkelte punkter herunder.

Alder

For at ansøge om et kviklån skal du være fyldt 18 år. Det skal du for at kunne blive betragtet som myndig, hvor du er vurderet i stand til at træffe juridisk bindende beslutninger – som eksempelvis ved indgåelse af et kviklån.

Nem-ID

Som du kan se i oversigten, er det nødvendigt at være i besiddelse af dit eget Nem-ID. Dit Nem-ID bruges til personlig bekræftelse og af sikkerhedshensyn.

Ikke er listet i RKI eller debitorregister

Du må i de fleste tilfælde ikke være registret i RKI eller Debitor Registeret, når du skal låne penge. Begge registre eksisterer som en slags katalog, hvor Banker, lånevirksomheder m.m. kan se, om folk er registrerede som dårligere betalere.

Størstedelen af kviklån udbydere vil se om deres ansøgere står registreret i et sådan register, da låneudbyderne derved kan vurdere, om der er risiko for, de ikke får deres penge retur.

Dokumentation af din indkomst

Hvis du er i fast job eller på anden vis har en fast indkomst, er der større chancer for at blive tildelt et lån. En fast indkomst påviser økonomisk stabilitet, hvilket viser låneudbydere, at der er lav risiko ved at låne dig penge. Mange kviklån forudsætter derfor dokumentation af lønseddel o.l.
Hvis du har partner, der også har fast indkomst, kan i desuden ofte låne højere beløb. Dette fordi det vidner om en fast og stabil indtægt i jeres husstand.

Skal jeg kun søge kviklån et sted?

Nej, det kan være smart at ansøge om kviklån flere steder. Forklaringen?
For det første er det uforpligtigende at ansøge om kviklånet. Et lån er først gyldigt og bindende, når du har underskrevet en låneaftale. Derfor er der ingen risiko ved at ansøge flere steder.

En god grund til at søge om kviklån flere forskellige steder er, at den rente du finder, ofte er en standardrente. Din egen personlige rente er oplyst på dit lånetilbud, hvor den er angivet i forhold til lånebeløb, løbetid, tilbagebetaling etc. Ved at søge flere steder har du derfor lettere ved at sammenligne de enkelte tilbud.

Hvad betyder de ting, der står i kviklåns oversigten?

De anmærkninger du ser i oversigten er de vigtigste parametre i forbindelse med dit kommende kviklån.
Her ser du, hvilke muligheder du har i forhold til lånebeløb, rente, løbetid etc.

Beløb

Angiver kviklånets minimumsbeløb og maksimumbeløb – altså den låneramme du kan ansøge indenfor.

Rente

Renten angiver en minimumsrente. Den reelle rente på dit kviklån afhænger af flere faktorer, som størrelse, løbetid m.m. Den reelle rente fremgår naturligvis på dit lånetilbud, som du får ved at ansøge om lånet.
NB! Husk dit lånetilbud er ganske uforpligtigende indtil det er underskrevet.

Løbetid

Løbetiden angiver den periode, du har til at tilbagebetale lånet. Den kan varieres helt fra 12 – 80 mdr.
Hos mange kviklån, kan du selv få lov at vælge hvor lang tid du ønsker at afbetale lånet over. Der er dog altid et loft for antallet af månedet.
Husk også, at lånet bliver dyrer jo længere tid du bruger på at betale det tilbage.

Alder

Angiver krav til minimumsalder for optagelse af kviklån. Som tidligere nævnt, skal du være myndig, før du kan få et lån.
Din alder for at optage et kviklån, er derfor 18 år. Er du yngre end 18 år, er der ikke grund til at bruge tid på at ansøge, da du med sikkerhed vil blive afvist.

Nem-ID

Angiver om du skal bruge dit Nem-ID for at godkende lån.

RKI

Angiver om du kan søge lån, hvis du er registreret i RKI – Ribers Kredit Information.
Hos de fleste kviklån kan du ikke optage et nyt lån hvis du er registreret i RKI. Men, der findes nogle udbydere som acceptere det. Specielt dem der tilbyder mindre beløb. Du kan derfor ligeså godt prøve at ansøge, da du kan være heldig at finde nogen der godkender dig, trods du er registreret i RKI.

Hvor lang tid tager det at få et kviklån?

Det kommer helt an på udbyderen. Men i de fleste tilfælde, ansøger man ved hjælp af NemID, netop for at gøre processen så hurtig som muligt. De fleste låne udbydere bestræber sig efter en behandlingstid på få minutter, men der kan forekomme tilfælde hvor det tager længere tid.

Behandlingstiden er den tid det tager, fra du ansøger et kviklån til du får besked om hvor hvidt du er godkendt eller ej.

Når du er blevet godkendt til at tage et kviklån, er der igen en slags behandlingstid, det er den periode fra du er godkendt til pengene er på din konto. Også her, bestræber udbyderne sig efter at gøre det så hurtigt som muligt. I de fleste tilfælde, står pengene derfor næsten på de konto, i samme øjeblik som du er blevet godkendt.

Ovenstående er et “must” for at en udbyder kan komme med på vores liste over “Kviklån”, hvis de ikke lever op til de krav, vil de istedet ryge ind på vores liste over forbrugslån.

Hvor hurtigt får jeg et kviklån godkendt?

Det afhænger meget af hvor du ansøger. Men i og med det er et kviklån, vil du få et svar inden for kort tid. De fleste svarer inden for få dage, men ansøger man lige op til en weekenden, kan der opstå lidt ekstra ventetid.

Men sørger du for at ansøge i starten af en uge og sikre dig at du har alle de rigtige papirer sendt med, så er der ingen grund til forsinkelser og dit svar burde derfor komme forholdsvis hurtigt.

Nogle gode råd om kviklån

De kan være dyrer at optage og derfor har vi netop lavet denne side, således du får muligheden for at sortere og sammenligne de kviklån der er på markedet i Danmark og sikre dig at du får ansøgt det billigste af dem.

Tag ansvar

Det er vigtigt at du er indforstået med det ansvar der følger når du optager et kviklån. Sæt dig ind i hvor lang tid det tager dig at afbetale det og overvej om det er det værd inden du ansøger. For sætter du dig i et lån som du i sidste ende ikke kan afbetale, ender du med at komme i RKI og her fra bliver alt svært. Sørg derfor, for at du er klar til at tage ansvar når du optager et kviklån.

Mange kviklån’s udbydere

Listen over udbydere af kviklån bliver længere og længere. Efterspørgslen er stor hvilket også er med til at gøre udbuddet større. Det er kun en fordel for os som forbrugere, da det store udbud netop øger konkurrencen indenfor kviklån.

Det betyder også, at det aldrig har været billigere at låne penge end det er nu, renterne på kviklån er rekord lave og du kan derfor finde nogle kviklån der er ligeså billige som almindelige forbrugslån i banken. Fordelen ved et kviklån er blot, at du får lånet på under 5 min. og har pengene for kviklånet på din konto på samme tid.

Meget få bliver afvist når de søger et kviklån, du skal derfor ikke holde dig tilbage. Det er også mere og mere normalt at låne penge online da sikkerheden efterhånden er så høj at det faktisk er mere sikkert at lægge sine informationer op på en kviklåns side, end det er at gå i banken og aflevere dem.

Kan et kviklån benyttes til en sommerferie?

Ja, lige nu er der mange der låner lidt ekstra penge til at få råd til en uforglemmelig sommerferie. På vores oversigt, kan du faktisk finde lån helt ned til 0% rente, hvilket giver dig mulighed for at komme på en sommerferie uden at det skal koste dig ekstra. Du tager blot lidt forskud på din næste løn, ved at ansøge et af de kviklån der tilbyder 0% rente og udbetaling på 5 minutter.

Så svaret er ja, du har fortjent en god sommerferie og med et kviklån kan den drøm blive til virkelighed på mindre end 5 minutter.

Kviklån – det med småt

Selv om et kviklån eller quicklån, som nogle foretrække at skrive det, i dag er et rigtig godt alternativ til at låne penge hurtigt online, er der alligevel nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du ansøger om et kviklån. Dem vil vi gerne kortlægge her i dette tekststykke, da vi hos Credio går ind for gennemsigtighed og er sat i verden for kundernes skyld og ikke kreditforeningerne.

På grundt af øget konkurrence er renterne på kviklån, forbrugslån og andre hurtige lån de seneste år faldet. Det betyder, at man i dag godt kan finde kviklån med rimelige renter, dog skal du huske, at det oftest stadig er dyrere at optage et kviklån uden om bankerne.

Hemmeligheden bag at finde et billigt og fornuftigt lån er at kigge nøje på det såkaldte ÅOP (årlige omkostninger i procent). Det vil altså sige de samlede udgifter, som det vil koste dig at optage lånet.

Dette er relevant, da mange kreditforeninger praler med rentefrie lån, som i virkeligheden kommer til at koste dig mange penge i slutningen af låneperioden. Dog er det værd at nævne, at visse kreditforeninger tilbyder det første lån HELT rentefrit, så det er helt sikkert værd at undersøge markedet ordentligt, især hvis det er første gang, du skal låne penge.

Her hos Credio kan du let finde det helt rigtige lån, som passer til dig, da vi har gjort det helt gennemskueligt at undersøge markedet for lån. Under hvert lån kan du tydeligt se, hvad renten og ÅOP er, så du kan foretage dig en fornuftig og økonomisk rationel beslutning i forbindelse med dit lån.

Er kviklån bedre end kassekredit?

Svaret til spørgsmålet er ikke entydigt. I nogle tilfælde kan de rigtige kviklån være så gunstige, at det faktisk godt kan betale sig – i andre tilfælde er kassekreditten hos banken at foretrække. Kassekredit betyder, at du kan trække penge over på dit kreditkort, hvoraf du betaler en med banken aftalt rente. Med kassekredit skal du ikke betale rente, hvis du fx ikke trækker penge over i en periode, mens du med kviklån altid skal betale den aftalte rente.

Ulempen ved kassekredit er, at det kan være svært at styre i hverdagen, når kreditkortet bliver brugt til det ene og andet. Mange ender med at have et stort overtræk, som koster dem rigtig mange penge i rente.

Du skal derfor – ligesom med kviklån – have overvejet nøje, hvad du vil bruge dine ekstra penge til hver måned frem for bare at brænde penge af i troen om, at du nok skal kunne betale tilbage. Desuden vil de fleste aftale i forbindelse med kassekredit indebære, at både renter og udgifter stiger sideløbende med, at du trækker mere og mere over.

Med kviklånet er den klare fordel, at renter og udgifter er gennemsigtige fra start af. Det samme er beløbet, som du har lånt, og det betyder, at du ikke pludselig kan have lånt for mange penge, som du kan have svært ved at betale tilbage.

Kvik- eller forbrugslån?

Skal du vælge et kviklån eller et forbrugslån? Hvad er forskellen egentlig helt præcist mellem de to? Kviklån er som en generel regel til dig, som er interesseret i at låne et mindre beløb over en kort periode. Det kan fx være til gaver, en uforudset udgift eller en måned, hvor indkomsten er lav. Tilbagebetalingsperioden er typisk relativ kort tid (ofte omkring en måned), men til gengæld er renter og udgifter på disse forholdsvis små lån ofte fornuftige.

Vi anbefaler IKKE, at du optager flere kviklån på samme tid for den ene grund at have flere penge til hverdagen (fx til fornøjelser som biograf, dyre middage og lignende), da det kan betyde, at du ender med at miste overblikket over, hvad du skylder og kan ende med ikke at kunne tilbagebetale pengene, du har lånt.

Forbrugslån er modsat kviklån ofte større beløb, som tilbagebetales over en længere periode. Du skal typisk stille en smule mere sikkerhed, dog alt afhængig af lånebeløbets størrelse. Mange banker tilbyder også dette lån, men banker vil ofte gerne have indsigt i, hvad du skal bruge de ekstra penge til og ikke mindst have dig til at stille store summer sikkerhed for lånet.

Modsat bankerne blander mange online forbrugslån, som dem du finder her på Credio, sig ikke i, hvad du bruger dine penge på. Dog kan visse af dem stadig kræve, at du sender dokumentation af indkomst, økonomi og lignende, da det er i jeres begges bedste interesse, at du kan tilbagebetale forbrugslånet.

Opsummeret er kviklån altså generelt en rigtig god lånemulighed for dig, som har en mindre uforudset udgift, mens forbrugslånet er for dig, som har brug for en større økonomisk indsprøjtning.

De sidste nye kviklån finder du her

Vores liste er integreret op med de fleste banker og låneudbydere, hvilket betyder at vores liste altid har de nyeste kviklån på listen. Du kan derfor altid finde de nyeste og billigste lån på vores lister. Vi forsøger at holde listen så attraktiv som muligt og derfor gør vi os umage med at opdatere og vedligeholde vores liste hele tiden.

Søger du et kviklån som du ikke finder her på listen, så er du mere end velkommen til at kontakte os og forespørge lånet, så vil vil prøvet at finde det og tilføje det til listen, således du kan sammenligne det med de mange andre lån og danne dig et overblik over, om det reelt set er billigere og bedre end de andre.

Kvicklån eller kvick lån – sådan kan det også staves

Kvicklån er en anden måde at stave ordet “kviklån” på. Der er som sådan ikke noget forkert i at stave det sådan, og det bliver da også stavet i to ord “kvick lån”. Det vigtigste er, at man finder det man leder efter når man søger og det har vi sørger for her på siden.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvis du har flere spørgsmål, anbefaler vi dig at i vores FAQ på siden. Her har vi samlet en række typiske spørgsmål, som vi forsøger at svare på.

Hvilket kviklån er det bedste?

Det afhænger af det behov du har – det er forskelligt, hvor meget du kan låne ved de forskellige udbydere og derudover har de også forskellige afdragsperioder. Husk altid at kigge efter den laveste rente (ÅOP).

Hvad skal der til for at blive godkendt til et kviklån?

Nogle af de generelle krav der altid går igen er at man skal være fyldt 18 år, man må ikke være i RKI, du skal have et fast arbejde og en dansk adresse.

Hvad koster det at have et kviklån?

Du betaler renter af det du sklyder til låneudbyderen – det er den måde de tjener deres penge. Rensten må ikke overstige 35% (ÅOP) og du kan her på siden finde lån der har en rente helt nede på 2,95%


Husk: Hos os har vi forbrugeren for øje.
Det er også derfor, at du vil opleve, at vi har færre udbydere på vores side, end rigtig mange andre hjemmesider. Det skyldes, at vi har udvalgt dem, vi ønsker at fremhæve. Således ser du som forbruger kun de bedste udbydere af kviklån.


Har du mere specifikke spørgsmål til de enkelte kviklån, anbefaler vi dig at tage direkte kontakt til den enkelte låneudbyder. Ingen kender deres produkt bedre end dem selv, og de vil gerne svare på spørgsmål og hjælpe dig med bedst mulig vejledning.

Vi håber, du fik glæde af denne guide til kviklån.

Kviklån oversigt

Se de mest ansøgte nye kviklån i 2024 hos forbrugerne herunder.

Kom godt i gang med at finde det bedste kviklån lånetilbud til dig ved at udfylde formularen nedenfor. Gør det nu og få adgang til skræddersyede tilbud!

  1

  step1

  2

  step2

  3

  step3


  Vælg beløbet du vil låne (kr.):
  3000

  Vælg løbetid (år):
  2


  Hvad ønsker du at låne til?  Er du i RKI?