Rentefrie kviklån, findes de?

Du har nok hørt rygter om rentefrie kviklån, men også om dem der har høje renter. Læs med her og bliv lidt klogere.

Der findes rentefrie lån, men de fleste tilbyder det kun for en periode og det er her rygterne om de ekstreme renter opstår. Det fungerer nemlig således at de rentefrie lån oftest kun er rentefrie for en periode. Du skal derfor sørge for at undersøge hvor lang tid et givent kviklån er rentefrit.

Efter den periode de angiver som værende rentefrie, pålægges der renter. Her kan der være nogle der pålægger en rimelig rente, men der kan også være nogen der pålægger en helt urimelig høj rente. Hold derfor dine øjne åbne når du ansøger og sørg for at læse det med småt.

Rentefrit vs. normalt kviklån

Skal du vælge et rentefrit kviklån eller et normalt med normale renter?
Det kan være en svær beslutning, men i bund og grund, handler det om, hvor realistisk det er for dig, at du kan afbetale lånet inden for den periode hvor de tilbyder lånet rentefrit.

Hvis du ikke er sikker på om du kan afbetale lånet inden for den periode hvor det er rentefrit, er det nok en bedre og mere sikker løsning at vælge det lån der har renter på fra starten, da renten på den måde er en lav fast rente hele tiden, istedet et par måneder der er gratis og efterfølgende bliver tårnhøje. I det lange løb, vil det kviklån med faste lave renter blive den billigste løsning for dig.

Skriv en kommentar