Lån 20.000

Opdateret: 15. juli 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.
Vi anbefaler
lån 20.000 kr vi anbefaler

★★★★★

10.000 – 500.000 kr

Lånebeløb

3,50 – 20,95 %

ÅOP

18 år

Min. alder

12 – 144 mdr

Afbetalingsperiode

*Eksempel: Samlet kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 200 kr. Samlet tilbagebetaling 24.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Har du brug for lidt luft i økonomien, eller har du brug for en ny smartphone? Her på siden ser du alle de låneudbydere, hvor det er muligt for dig at låne 20.000 kroner. Listen kan du bruge til at sammenligne vilkårene med, så du får det bedst mulige lån med de mindst mulige omkostninger.

Du kan blandt andet sammenligne løbetider, alderskrav, lånebeløb og renter. Du behøver derfor ikke bruge en masse tid på at lave søgninger på Google for at finde den bedste låneudbyder. For det finder du nemt og enkelt her på siden.

Lån 20.000 nu og hav dem på kontoen om lidt

Hvis du har brug for at få 20.000 kroner ind på din konto allerede i dag eller i morgen, er dette muligt hos langt de fleste af vores låneudbydere på listen. For mange af dem gælder det, at du allerede få minutter efter godkendelsen til lånet modtager pengene på din konto.

Det må man sige er ret kvikt og hurtigt. Husk dog at gennemgå vilkårene først, inden du vælger den første og den bedste til at låne 20.000 kroner hos.

Hvor gammel skal man være for at låne 20.000 kroner?

Hvis du gerne vil låne 20.000 kroner med et kviklån, skal du som minimum være fyldt 18 år. Dog er det i flere tilfælde ikke nok, da flere af dem kræver, at du skal være ældre – ofte helt op til 21 eller mere. Det kan måske virke lidt mærkeligt, men der er nu gode grunde til det.

For når du er 21 år eller ældre gælder det som regel, at du:

  • Er mere økonomisk bevidst
  • Har et fast job med fast indtjening

Låneudbyderne skal nemlig være sikre på, at de også får de penge tilbage, som de låner dig. Det kan de i højere grad være sikre på ved at låne penge til folk, der er mere end 21 år gamle, da de typisk er begyndt at etablere sig eller har styr på økonomien.

Hvilke alderskrav låneudbyderne har, kan du se i oversigten.

Kan jeg låne penge, selvom jeg står i RKI?

Det er selvfølgelig aldrig et godt tegn, at du står i RKI. For det betyder, at du er en dårlig betaler eller ikke har økonomien til at betale de penge tilbage, som du låner. Når det så er sagt, er det ikke umuligt at låne 20.000 kroner, hvis du er registreret i RKI.

For at gøre det muligt, skal du få en kautionist til at optage lånet sammen med dig. Det betyder, at du skal have en anden til at skrive under på lånet på 20.000 kroner sammen med dig. Det er svært, men ikke umuligt.

Dog anbefaler vi, at du sørger for at komme ud af RKI, inden du låner flere penge for at undgå en ond økonomisk spiral, som du ikke kan se dig ud af.

Kan jeg låne 20.000 kroner rentefrit?

Selvom det ville være skønt at kunne låne 20.000 kroner rentefrit, er det desværre yderst sjældent, at man kan låne så mange penge helt rentefri. Når det så er sagt, tilbyder nogle låneudbydere at låne penge uden renter i de første 30 dage. Er pengene ikke betalt tilbage inden da, bliver der derefter pålagt renter og gebyrer.

Det er dog ikke mange, der tilbyder at låne deres kunder 20.000 kroner rentefrit, da det er renterne og gebyrerne, de tjener pengene på. Netop derfor er det svært at finde en udbyder, som vil låne dig det hele kvit og frit.

Sørg derfor for at være opmærksom på, hvad renterne og gebyrer løber op i. Du kan blandt andet tjekke, hvad lånet kommer til at koste dig ved at kigge på det samlede tilbagebetalingsbeløb. Det giver dig et bedre overblik over, om du har råd til at betale lånet tilbage med renter og gebyrer lagt oveni de 20.000 kroner, du låner.

Lån 20.000 kroner – Hvordan gør man?

Det er nemt og enkelt at låne 20.000 kroner gennem vores låneudbydere. Ofte tager det ikke meget mere end 2 minutter.

Alt du skal gøre er:

  • Find en låneudbyder
  • Udfyld en låneansøgning
  • Underskriv den med NemID
  • Vent på at du modtager pengene

Det er en ret nem og enkel proces at låne 20.000 kroner. Så hvis du virkelig står og mangler til betaling af depositum til en lejlighed, nye møbler eller noget helt tredje, kan du ret nemt og enkelt have pengene på kontoen senest i løbet af få dage. Men det tager ofte ikke meget mere end nogle minutter eller få timer, fra du er blevet godkendt, til du modtager pengene.

Husk at være sikker på, at du har økonomi til at afbetale efterfølgende. For låner du med omtanke og med tanke på din fremtidige økonomi, er du sikret, at du ikke bliver pålagt yderligere renter og gebyrer, fordi du ikke kan betale.

Oversigt over 20.000 kr. lån