30 dages lån

Opdateret: 15. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Anbefaling

lendme logo - 30 dages lån

Lånebeløb

Op til 400.000 kr.

Løbetid

12-180 mdr.

ÅOP

4,11 – 21,77%

4586 anmeldelser

stars 5 - 30 dages lån

Få lynhurtigt låne-tilbud

Hurtig godkendelse

*Eksempel: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Var. deb. rente 3,60 – 20,95%. ÅOP 4,11 – 21,77%. Etb. omk. 750 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 32.165 – 50.000 kr. Løbetid 1-15 år.

Har du brug for penge her og nu, og har du udsigt til flere penge mellem hænderne i den kommende måned, kan et 30 dages lån være løsningen for dig. Typisk vil der her være tale om et mindre lån af 1.000 – 5.000 kr., som du skal tilbagebetale inden for 30 dage. Har du udsigt til feriepenge, lønstigning, børnepenge eller noget helt fjerde, kan det altså være en udmærket løsning her og nu.

Lån gratis 30 dage

De 30 dages lån er ofte billige eller endda gratis lån, da løbetiden er meget kort. Det betyder, at hvis du låner 3.000 kr. og betaler tilbage inden for de aftalte 30 dage, vil der ikke være nogen renter på lånet. Afhængigt af låneudbyderen kan der være et opstartsgebyr, men ofte kan du få lånet helt gratis som ny kunde. Da tilbuddet om gratis lån i 30 dage kun er for nye kunder, kan du kun gøre brug af denne type lån én gang hos hver udbyder. Dog vil et 30 dages lån typisk stadig være en billig løsning, selvom du er eksisterende eller tidligere kunde hos låneudbyderen.

Lån penge – betal om 30 dage

De kortfristede lån er for dig, der ved, at du har flere penge til rådighed om en måned, end du har nu. Pengene kan du bruge på det, du har lyst til, uanset om der er tale om et akut opstået problem som en sammenbrudt bil, eller en vaskemaskine der strejker, om der skal være penge til mad den sidste del af måneden, eller om du har fundet en billig afbudsrejse. De private låneudbydere interesserer sig slet ikke for, hvad du skal bruge pengene på, og du skal dermed ikke forklare dig.

Lån 30 dage – hvordan gør jeg?

Her på siden får du et samlet overblik over de mange 30 dages lån, som du kan vælge imellem. Der er ingen garanti for, at du kan få godkendt et lån, men det kan langt de fleste. Låneprocessen tager ikke mere end et par minutter, og du har lynhurtigt svar via mail.

Sådan ansøger du om et 30 dages lån:

  • Vælg det nye kviklån, du gerne vil søge om
  • Udfyld låneansøgningen med dine personlige oplysninger og NemID
  • Afvent svar via mail
  • Bliver du godkendt og ønsker at takke ja til lånet, skal du bekræfte via mail
  • Pengene går ind på din konto (typisk inden for 24 timer afhængigt af lånets betingelser)

Lån penge 30 dage – hvordan finder jeg det billigste lån?

Har du muligheden for et gratis 30 dages lån hos en udbyder, du endnu ikke har benyttet, er det naturligvis at foretrække, da det er den billigste måde at få et 30 dages lån på. Hvis ikke, skal du kigge efter det lån med de laveste omkostninger samlet set. Det vil sige, at du både skal kigge på renter og eventuelle gebyrer. Den letteste måde at gøre det på er ved at sammenligne ÅOP, som er lånets samlede årlige omkostninger i procent. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste, når både renter og gebyrer medtages.

FAQ

Kan man tage 30 dages rentefrit lån?

Du kan finde låneudbydere, som tilbyder rentefrie lån i 30 dage. Vær dog opmærksom på lånets vilkår, så du ikke ender med at optage et lån, som kan ende med at koste dig mere end du havde regnet med.

Hvor meget kan man låne gratis?

De typiske beløber du har mulighed for at låne gratis og/eller rentefrit over 30 dage er mindre beløber: 500-2.000 kr. Det kan dog være muligt at finde højere lånebeløber, hvis du indhenter flere tilbud.