Lån i udlandet

Opdateret: 23. april 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Anbefaling

goloanlogo - Lån i udlandet

Lånebeløb

40.000 – 500.000 kr.

Løbetid

12-180 mdr.

ÅOP

4,23 – 15,68%

4,6 Anmeldelser 78

stars 5 - Lån i udlandet

Godt til store lån

Giver afslag hvis du står i RKI

Låneeksempel: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder: Mnd. ydelse: 845,66 – 1.120,02 kr. Debitorrente: 7,22 – 21,93% . ÅOP: 5 – 25%. Samlet tilbagebetaling: 50.740 – 67.201 kr. Kreditomk.: 10.740 – 27.201 kr. Stiftelsesomk: 600 kr.

Lån penge i udlandet

Som dansker bosiddende i Danmark bør du tage et dansk lån. Typisk vil du slet ikke have mulighed for at optage lån i udlandet, da det kræver bopælsadresse i landet og lokal bankkonto. Danmark har dog rigeligt med kviklån at vælge imellem.

De mange udbydere gør det muligt at låne summer fra 500 til 400.000 kr., og som regel har du selv stor indflydelse på lånets løbetid, og hvor meget du betaler af om måneden. Nogle lån er lette at få, f.eks. SMS lån og mobillån, mens større forbrugslån kræver en lidt grundigere kreditvurdering.

Bor du som dansker i udlandet, enten permanent eller i en periode, kan du søge om lån i det pågældende land. Vær opmærksom på, at vilkårene kan være meget anderledes end i Danmark. Her i Norden er vilkårene dog typisk nogenlunde ens, og ofte er det også de samme udbydere, der tilbyder lån i Norge og Sverige.

Lån penge i udlandet med dansk cpr

I de omkringliggende lande er det ikke en hindring af optage lån med dansk cpr – så længe du har bopælsadresse og bankkonto i landet. Bor du i Sverige, kan du søge om svenske lån, og bor du i Norge, kan du søge om norske lån. Du vil opleve, at både låneproces og vilkår ligner danske låns til forveksling, så det er både nemt og hurtigt at ansøge om og få svar på kviklån her i Norden.

Det kan se anderledes ud, hvis du er bosiddende i andre lande. Under alle omstændigheder bør du sætte dig godt ind i reglerne for lån i det enkelte land og vilkårene for de enkelte lån, så ikke du pludselig risikerer at skrive under på noget, som du egentlig ikke havde regnet med eller har lyst til.

Lån i udlandet

Du kan altid søge online efter låneudbydere i præcis det land, hvor du bor. Nedenfor kan du se nogle af de mest populære lån i henholdsvis Norge og Sverige.

Lån i Norge:

  • Polarlån
  • L’easy
  • Nextfinance
  • Thorn

Læs mere om lån i Norge her »

Lån i Sverige:

  • Euroloan
  • Klicklån
  • VIVUS
  • L’easy
  • Consector
  • Thorn

Læs mere om lån i Sverige her »

Er du bosiddende i Danmark, anbefales det ikke at prøve at tage et lån i Sverige eller Norge. Måske kan det visse steder lade sig gøre, men det er ikke i overensstemmelse med lånets betingelser, og er derfor reelt et lovbrud. Bor du i Danmark, bør du ansøge om lån i Danmark.

Lån penge i udlandet trods RKI

I de fleste lande vil du kunne låne penge, selvom du er registreret i RKI i Danmark. Det skyldes, at private låneudbydere typisk ikke undersøger betalingsanmærkninger på tværs af grænser. Nogle udbydere, der også har afdelinger i Danmark, kan dog undersøge det og kræve, at du ikke er registreret i RKI i Danmark.

De fleste lande har et register over dårlige betalere, svarende til det danske RKI. Fælles for de forskellige lande er, at du oftest ikke kan blive godkendt til et lån i det land, hvor du er registreret som dårlig betaler. Der kan dog være undtagelser, ligesom du i Danmark indimellem kan finde små kviklån og SMS lån, hvor der ikke stilles spørgsmål omkring RKI i låneansøgningen.

Er det muligt at låne penge i udlandet?

Ja, det er muligt at optage lån i et andet EU-land. Det kan dog svære svært at blive godkendt, hvis ansøgeren arbejdet i et andet land.

Kan man låne penge i Sverige?

Når du ansøger om et lån i Sverige er det ofte et krav hos låneudbyderen, at du er bosiddende i Sverige.