Lån til cykel

Opdateret: 15. juli 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Vi anbefaler

1614763147 - Lån til cykel

Lånebeløb

10.000 – 500.000 kr.

Løbetid

12-144 mdr.

ÅOP

3,50 – 20,95%.

4,8 Anmeldelser 2.485 • Fremragende

stars 5 - Lån til cykel

Gratis & uforpligtende

Svartid: Straks 

*Eks: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 100 kr. Samlet tilbagebetaling 12.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Få op til 17 lånetilbud med én låneansøgning

 • Du sparer i gennemsnit 18.000 kr. på dit lån
 • Du behøver kun at lave én låneansøgning
 • Det er både gratis og uforpligtende at søge

Kan jeg låne penge til en cykel?

En cykel kan koste under 1.000 kr. for et brugt eksemplar, mens den hurtigt kan løbe op i mange tusinde kroner for en ny – især hvis der er tale om en elcykel, mountainbike eller på anden vis specialproduceret cykel.

Uanset, om du har behov for en pendlercykel til og fra arbejde, en ladcykel til at fragte børnene til og fra institution, eller du ønsker dig en mountainbike for at komme i form, kan drømmen hurtigt slukkes af manglende penge på kontoen.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Du kan nemlig sagtens afbetale en cykel med et overkommeligt beløb hver måned. Nogle forhandlere tilbyder afbetaling, men selv hvis du skal købe brugt eller hos en forhandler uden afbetaling, kan du lave din egen afbetalingsløsning ved hjælp af et online forbrugslån.

Hvor mange penge kan jeg låne til en cykel?

Hvor meget, du kan låne til en cykel, afhænger af din privatøkonomi – og i nogle tilfælde af cyklens pris. Vælger du en afbetalingsløsning, kan du nemlig kun låne lige akkurat dét, cyklen koster. Vælger du et forbrugslån, kan du selv bestemme beløbet – det skal dog kunne godkendes i forhold til dit rådighedsbeløb.

Det vil sige, at hvis du har en gennemsnitlig indkomst og gennemsnitlige udgifter, kan du som regel altid låne penge til en cykel. Også selv det er én af de dyrere cykler med lad og batteri. Du kan også bruge lånet som supplement til en opsparing.

Lånebeløbet afhænger derudover af det, den enkelte bank tilbyder. Nogle online banker tilbyder kun små beløb på 1.000 – 5.000 kr., mens andre udelukkende tilbyder store beløb på flere 100.000 kr., og andre igen tilbyder noget midt imellem.

Via Lendo kan du søge om forbrugslån uden sikkerhed og dokumentation på mellem 10.000 og 350.000 kr. Der er altså rig mulighed for at låne penge til både elcykler og ladcykler, som koster lidt mere end en almindelig cykel.

Hvad skal jeg afbetale om måneden?

For at vurdere, om du kan og vil afbetale en cykel, er det værd at vide, hvad det kommer til at koste dig om måneden. Dét afhænger både af, hvor mange penge du skal låne, og hvor lang tid du vil afbetale lånet over.

Eksemplerne i nedenstående tabel tager udgangspunkt i lån med en løbetid på 5 år. Du kan dog via Lendo låne op til 100.000 kr. med en løbetid på mellem 1 og 12 år. Vælger du en løbetid på mindre end 5 år, vil det månedlige beløb stige. Vælger du en løbetid på mere end 5 år, vil det månedlige beløb falde.

LånebeløbLånets løbetidMånedlig afbetaling i kroner
10.0005 år200
15.0005 år300
20.0005 år400
25.0005 år500
30.0005 år600
35.0005 år700
40.0005 år800
45.0005 år900
50.0005 år1.000
55.0005 år1.100

Tallene i tabellen ovenfor er eksempler. Du kan få forbrugslån via Lendo fra 10.000 til 350.000 kr. med et interval på 5.000 kr. Uanset, om du mangler en billig eller en dyr cykel, kan du altså låne penge til den.

Ønsker du kun at købe en meget billig cykel til omkring 1.000 kr., bør du dog overveje, om du har brug for 10.000 kr., som er mindstebeløbet via Lendo, eller om du i stedet kan låne pengene et andet sted online eller af et familiemedlem.

Kan jeg blive godkendt til et lån?

De fleste voksne danskere kan blive godkendt til et online forbrugslån. Hvor meget og hvordan, du kan låne, afhænger dog af dit private budget.

Bankerne laver nemlig en såkaldt kreditvurdering af dig, hvor de sammenholder dine indtægter og udgifter for at finde ud af, hvor mange penge du har efterfølgende har til rådighed hver måned.

De fleste banker har et minimum for rådighedsbeløb, før de finder dig kreditværdig og vil låne dig penge. Hvor meget – og over hvor lang tid – du kan låne, afhænger af, hvor stort dit rådighedsbeløb er. Har du et stort rådighedsbeløb, kan du låne meget. Har du et mindre rådighedsbeløb, kan du låne knap så meget.

Krav til låntager

Én ting er, at du skal have en fornuftig økonomi for at blive godkendt til et forbrugslån. Noget helt andet er, at du også skal leve op til de gængse krav til låntagere, som er følgende:

 • Du skal være myndig
 • Du skal opfylde minimumsalderen (min. 18 år)
 • Du skal bo og primært opholde dig i Danmark
 • Du skal have NemID
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du må ikke være registreret i RKI

Selvom der tidligere var undtagelser, vil stort set alle banker have ovenstående krav til dig som låntager. Bankerne bestemmer desuden selv deres minimumsalder, så selvom lovgivningen siger min. 18 år, kan minimumsalderen hos den enkelte bank sagtens være højere – nogle steder helt op til 25 år.

Hvad er RKI?

RKI er registreret for dårlige betaler i Danmark. Hvis du konsekvent betaler for sent, eller du helt undlader at betale regninger eller afbetalinger, vil du i sidste ende blive registreret i RKI. Det er din kreditor, der sørger for at indberette dig. Dog skal du som minimum have fået 3 advarsler forinden.

Når du først er registreret i RKI, kan du ikke som udgangspunkt få lov at låne penge – hverken i din egen bank, i online banker eller via afbetalingsordninger. Medmindre du betaler din gæld ud, vil din registrering blive stående i 5 år.

Er du i tvivl, om du (stadig) er registreret i RKI, kan du tjekke det her: https://www.dininfo.dk/

Hvordan udregner jeg mit rådighedsbeløb?

Kravet til rådighedsbeløb kan variere fra bank til bank, men beløbet vil som minimum være 6.000-8.000 kr. for singler, 10.000-12.000 kr. for par og 2.000-3.000 kr. ekstra pr. barn.

Vil du gerne udregne dit rådighedsbeløb, skal du først lægge din/husstandens indtægter sammen og derefter fratrække de faste udgifter, som består af følgende:

 • Boligudgifter
 • Udgifter til forbrug (el, vand, varme)
 • Transportudgifter
 • Telefon, internet og tv
 • Forsikringer
 • A-kasse og fagforening
 • Udgifter til institution (ved børn)
 • Afdrag på eksisterende gæld
 • Evt. kontingenter

Nogle banker vil også indregne udgifter til vedligeholdelse på køretøjer og boliger, samt tandlæge og faste opsparinger. Det kan dog variere.

FAQ

Kan man låne penge til en cykel?

Ja, du kan godt låne penge til en cykel via et online forbrugslån. Hvor meget, du kan blive godkendt til at låne, afhænger af din privatøkonomi.

Hvad er ÅOP på et cykellån?

ÅOP på cykellån varierer med mange procent, og det er derfor vigtigt at sammenligne lån, så du kan finde det billigste. Det billigste lån er altid det med lavest ÅOP (på lån af samme størrelse med samme varighed).