Erhvervslån

Opdateret: 29. maj 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.
Vi anbefaler
Erhvervslån

★★★★★

50.000 – 10.000.000 kr

Lånebeløb

3,95 – 23,95 %

ÅOP

18 år

Min. alder

6 – 60 mdr

Afbetalingsperiode

*Eksempel: Totalt beløb 50.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Var. debitorrente 7,00 %. Etablering 400 kr. Samlet tilbagebetaling 58.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Skab vækst i din virksomhed med et erhvervslån

Det koster penge at starte og vækste en virksomhed. Der skal bruges kapital til materiale- eller produktkøb, hjemmeside, markedsføring og en lang række af øvrige poster, der helt naturligt hører til dét at drive virksomhed. De færreste har den slags penge selv, men der er heldigvis gode muligheder for både lån til opstart af virksomhed og erhvervslån på det private marked.

At låne hos en privat udbyder betyder, at du slipper for at sidde skoleret i banken for at præsentere og forsvare din virksomhed, og at gennemgå de efterfølgende langsommelige processer med at blive godkendt. Du kan søge online; det er hurtigt og nemt – og så kan du bruge din tid på noget mere fornuftigt. Der er jo rigeligt at lave som virksomhedsejer.

Erhvervslån uden sikkerhed

Der findes en håndfuld online udbydere af erhvervslån. De mest benyttede er Ferratum Business, Lånio og Qred Erhvervslån. Fælles for dem er, at de tilbyder erhvervslån uden sikkerhed. Du behøver dermed ikke at gamble med hus og bil eller andet, du ejer af værdi, som banken typisk vil kræve.

Ferratum Business

Ferratum erhvervslån
Hos Ferratum Business kan du låne mellem 5.000 og 750.000 kr., og lånet kan have en løbetid på mellem 6 og 18 måneder. Rentesatsen ligger på mellem 2% og 8%. Det er hurtigt og nemt at ansøge, og du får svar med det samme.
 

Lånio

Lånio erhvervslån
Hos Lånio kan du låne mellem 5.000 og 300.000 kr. Lånet kan have en løbetid på mellem 12 og 144 måneder. Rentesatsen ligger på mellem 1,17% og 20,99%. Du får svar på din ansøgning med det samme – Her er der tale om en portal, der giver dig flere forskellige lånetilbud fra forskellige udbydere, som du kan sammenligne og vælge imellem.
 

Qred Erhvervslån

qred-erhverslån
Hos Qred Erhvervslån kan du låne mellem 10.000 og 250.000 kr. Lånebeløbet skal tilbagebetales på mellem 6 og 12 måneder. Rentesatsen ligger på mellem 12% og 18%. Også her får du svar på din låneansøgning med det samme.

Erhvervslån rente

Som du kan se ovenfor, er der forskel på de rentesatser, der tilbydes hos de forskellige udbydere af erhvervslån. Mange tænker, at det handler om at finde dét lån med den laveste rentesats, men der er andre ting, der spiller ind, når du skal vælge det lån, der passer bedst til din virksomhed.

Dels skal du tage højde for øvrige udgifter som f.eks. forskellige gebyrer. Du kan ende med et dyrere lån samlet set ved at vælge et lån med en lav rentesats, hvis det betyder et højt opstartsgebyr. For at sammenligne alle lånets udgifter, skal du sammenligne ÅOP (årlige omkostninger i procent). Her er medtaget alle udgifter til lånet, som er omregnet til en årlig procentsats.

Udover at kigge på lånets udgifter, skal du vælge et lån, der passer i størrelse og løbetid. Har du kun brug for 5.000 kr., er der ingen grund til at låne hos Qred Erhvervslån, hvis mindste lån er på 10.000 kr., og hvis du har brug for et lån, du gerne vil betale tilbage hurtigt, nytter det ikke at søge lån hos Lånio, hvor løbetiden minimum er 1 år.

Erhvervslån trods RKI

Som privatperson kan det være svært at blive godkendt til et lån, hvis du er registreret i RKI. Og det er lidt det samme som virksomhed. Har din virksomhed betalingsanmærkninger, vil de fleste låneudbydere afvise at låne dig penge. Du kan dog indimellem være heldig at blive godkendt til et lån af en mindre størrelse trods RKI – men det er på ingen måde noget vi anbefaler, da det aldrig er en god ide at opgave flere lån når man er havnet i RKI – det er bedre først at blive gælds-fri for.

Hvis du som privatperson leder efter nogle nye kviklån kan du se oversigten her som vi opdatere løbende.

Må man låne penge til sin egen virksomhed?

Et lån fra ejere til virksomhed er helt lovligt. Det vil sige, at du som ejer af et selskab helt lovligt kan låne penge til dit selskab.

Hvor meget kan man låne til virksomhed?

Erhvervslån kommer i mange forskellige størrelser. Fra mindre lån på 10.000-20.000 og helt op til 500.000 – 1.000.000 kr. og op efter. Hvor stort et lån man kan få til sin virksomhed anæger af virksomheden.

erhvervslån-lån-til-virksomhed