Lån 25.000

Opdateret: 29. maj 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.
Vi anbefaler
Lån 25.000 vi anbefaler

★★★★★

10.000 – 500.000 kr

Lånebeløb

3,50 – 20,95 %

ÅOP

18 år

Min. alder

12 – 144 mdr

Afbetalingsperiode

*Eksempel: Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 250 kr. Samlet tilbagebetaling 30.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Der er mange muligheder for at låne 25.000 kroner i dag, hvis du mangler dem til nye møbler, elektronik eller noget helt tredje. En af måderne at låne på er gennem et kviklån, som du finder her på siden ved hjælp af vores mange låneudbydere.

Hos dem kan du låne penge, hvis ikke banken vil være med til at låne dig penge, eller du mangler pengene lige nu og her.

Lån 25.000 og modtag dem lige nu og her

Fordelen ved at låne 25.000 kr gennem en online låneudbyder er, at du kan se frem til en hurtig ansøgningstid og udbetaling. Det eneste det kræver fra dig, er at udfylder en formular online. Den fungerer som en ansøgning, hvor du indtaster diverse personlige oplysninger såsom:

  • Navn
  • Mail
  • Boligforhold
  • Indtægt

Når du har udfyldt ansøgningen, skal du blot underskrive den med NemID, da det giver låneudbyderen adgang til din årsopgørelse og lønsedler gennem E-skat. Hvis det ser fint ud, bliver du kort tid efter godkendt og har senest inden for få dage pengene på din konto.

Hvor lang er løbetiden på lån på 25.000 kroner?

lån 25000

Løbetiden på et lån på 25000 kroner hos en af vores låneudbydere her på siden er forskellige og varierer fra 12 måneder og helt op 10 år. Hvor lang løbetiden er, kommer helt an på, hvilken låneudbyder du vælger. Derfor er det også fornuftigt, at du inden optagelse af lånet nøje overvejer, hvilken løbetid du gerne vil have.

Se gerne om ikke du kan vælge et lån med så kort en løbetid som muligt, da det vil gøre lånet billigere. Det er det af den simple grund, at der dermed vil blive tilskrevet renter og gebyrer i færre måneder på lånet. Husk dog på at en kort løbetid giver et højere månedligt afdrag. Så det skal du selvfølgelig også have in mente i forhold til din økonomi.

Mange af låneudbyderne har en låneberegner på deres hjemmeside. Den kan du bruge til at se, hvordan beløbet og løbetiden påvirker dit lån. Så er det nemmere at overskue for dig, hvad du har råd til.

Lån 25.000 – kan det gøres rentefrit?

Det sker ikke særlig ofte, at du kan låne 25.000 kroner hos en låneudbyder rentefrit. Hvis det er første gang, du optager et lån hos den låneudbyder, du vælger, kan du måske være heldig af få en måned uden renter. Men, det sker som oftest for lån på blot 3.000 kroner, som også kræver, at du hurtigt betaler pengene tilbage igen.

Grunden til at du ikke bare kan låne 25.000 kroner rentefrit er, at det netop er renterne og gebyrerne, som giver låneudbyderne en indtjening. Det vil derfor ikke give nogen mening for dem at tilbyde dig at låne 25.000 helt gratis.

Lån 25.000 med omtanke

Inden du kaster dig ud i at låne 25.000 kroner, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Alle lån er nemlig ikke det samme, og hvis ikke du er opmærksom, kan det komme til at koste dig mere, end hvad du lige havde regnet med.

Det er rigtig godt at kigge på følgende:

  • ÅOP – de årlige omkostninger i procent
  • Kreditomkostninger – lånets omkostninger i kroner og øre
  • Tilbagebetalingen – hvad du samlet set skal betale tilbage
  • Renter og gebyrer

Noget af det vigtigste at kigge på er ÅOP’en, som er de årlige omkostninger i procent. Hvis den er skyhøj, bør du overveje et andet lån, da det kan komme til at betyde, at lånet bliver dyrt for dig at stifte.

Det kan også være, du hos nogle af låneudbyderne skal betale et stiftelsesgebyr. Det kan ved nogle af låneudbyderne være højt. Så vær også opmærksom her.

For at gøre det helt overskueligt for dig, hvad det reelt set er, du skal betale tilbage, skal du kigge på tilbagebetalingen. Den fortæller dig nemlig, hvad du samlet set skal betale tilbage på lånet, hvis du overholder løbetiden og afdragene. På denne måde kan du også sikre dig, at du ikke optager et lån, som er urealistisk at betale tilbage.

Hvor gammel skal man være for at låne 25.000?

Hvis du er mellem 18 og 20 år gammel, er det generelt set ret svært at låne penge. Det er nemlig ofte sådan, at man som 18-årig ikke ejer særlig meget eller ikke har en høj månedlig indkomst.

Af den grund ønsker mange banker og online låneudbydere ikke at låne penge ud til folk, der blot er 18 eller 19 år gamle. Ofte er minimumskravet 21 år eller ældre.

Når det så er sagt, er der selvfølgelig altid nogle undtagelser. For der findes også låneudbydere, der tilbyder lån på 25.000 kroner, selvom du kun er 18 år gammel. Du skal dog forvente, at omkostninger ved lånet bliver højere, da risikoen ved at låne dig penge er væsentligt højere.

Lån 25.000 kr. oversigt