Lån til motorcykel

Opdateret: 23. april 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Vi anbefaler

1614763147 - Lån til motorcykel

Lånebeløb

10.000 – 500.000 kr.

Løbetid

12-144 mdr.

ÅOP

3,50 – 20,95%.

4,8 Anmeldelser 2.485 • Fremragende

stars 5 - Lån til motorcykel

Gratis & uforpligtende

Svartid: Straks 

*Eks: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 100 kr. Samlet tilbagebetaling 12.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Få op til 17 lånetilbud med én låneansøgning

  • Du sparer i gennemsnit 18.000 kr. på dit lån
  • Du behøver kun at lave én låneansøgning
  • Det er både gratis og uforpligtende at søge

Kan jeg låne penge til en motorcykel?

Køber du en motorcykel hos en forhandler, kan du nogle steder få tilbudt en afbetalingsordning via forhandleren. Vær dog opmærksom på, at forhandleren her samarbejder med en online bank, og at de formentlig får en del af kagen, hvorfor de vil anbefale denne afbetalingsordning, uanset pris og betingelser.

Køber du en motorcykel privat eller hos en forhandler uden mulighed for afbetaling – eller har du ikke lyst til eller mulighed for at benytte forhandlerens afbetalingsordning – kan du i stedet vælge at tage et online forbrugslån til at finansiere motorcyklen med.

Fordelen ved et online forbrugslån er også, at du selv kan bestemme lånebeløbet og løbetiden, så du får et afbetalingsordning, der passer til din økonomi.

Er din økonomi i orden, kan du på ganske kort tid blive godkendt til et online forbrugslån. Benytter du sammenligningstjenesten Lendo, behøver du desuden kun at lave én låneansøgning, men du får op til 17 lånetilbud retur fra forskellige banker. Det gør det nemt at vælge markedets bedste og billigste lån.

Hvor meget kan jeg låne til en motorcykel?

lån til motorcykel

Hvor meget, du kan låne til en motorcykel, afhænger af din økonomi og af bankernes betingelser. Via Lendo kan du søge om forbrugslån på mellem 10.000 og 350.000 kr. Det afspejler meget fint, at bankerne typisk ikke tilbyder forbrugslån, der er meget større end dét, Og det er langt fra alle de samarbejdende banker, der tilbyder de største af lånene.

Det vil sige, at hvis du søger om et lån på 300.000 kr., får du formentlig ikke 17 lånetilbud retur, men et mindre antal, der afspejler de banker, der tilbyder forbrugslån af den størrelse.

Når bankerne modtager din låneansøgning, vil de banker, der tilbyder dén størrelse lån, du ansøger om, lave en kreditvurdering af dig. Her kigger de på dine indtægter, udgifter og eksisterende gæld for at finde frem til, om de finder dig egnet til at låne.

Rammerne for kreditvurderinger kan variere fra bank til bank, da der kun findes anbefalinger herfor og ikke decideret lovgivning. Det vil sige, at bankerne selv bestemmer kravene for kreditvurderingen. Nogle banker kan altså finde dig kreditværdig, mens andre ikke vil tilbyde dig et lån.

Hvad koster det om måneden at låne?

I tabellen nedenfor får du et overblik over, hvad det koster dig om om måneden at låne forskellige beløb over en løbetid på 7 år. Tallene er taget fra Lendos låneberegner og er vejledende. De korrekte beløb afhænger af det enkelte lån.

LånebeløbLånets løbetidMånedlig afbetaling i kroner
20.0007 år305
30.0007 år457
50.0007 år762
70.0007 år1.067
100.0007 år1.524
150.0007 år2.287
200.0007 år3.049
250.0007 år3.811
300.0007 år4.573
350.0007 år5.335

Tallene i tabellen vil ændre sig, hvis lånebeløb eller løbetid udskiftes. Tommelfingerreglen er, at du betaler mindre om måneden, des længere løbetid, du vælger. Til gengæld betaler du samlet set mere i låneomkostninger, da du betaler renter hver måned i hele lånets løbetid.

Hvor meget koster et motorcykellån alt i alt?

lån penge til motorcykel

Det kan være rart på forhånd at vide, hvad du skal betale for at låne penge til en motorcykel. Du kan naturligvis kigge på renter og gebyrer, men det kan være svært at sammenligne, da nogle lån har lave renter og høje gebyrer – og andre omvendt.

I stedet kan du i lånetilbuddene kigge efter ÅOP og “samlede låneomkostninger”. ÅOP er en årlig procentsats for låneomkostningerne, mens samlede låneomkostninger dækker over alle omkostninger i hele lånets løbetid og er opgivet i kroner.

Vil du gerne kende til de cirka omkostninger, inden du søger om et lån, kan du kigge i tabellen ovenfor. Nedenfor er på baggrund af udvalgte tal fra tabellen givet et eksempel på, hvordan du udregner lånets omkostninger. Du kan selv udskifte tallene, så du får det lånebeløb og den løbetid, der passer dig. Du kan også bruge Lendos låneberegner.

Eksempel på lån til motorcykel

Ønsker du at låne 150.000 kr. over 7 år, skal du betale 2.287 kr. om måneden ifølge tabellen.

På 7 år er der 84 måneder.

Du skal dermed betale 2.287 kr. 84 gange.

2.287 kr. x 84 = 192.108 kr.

På de 7 år kommer du til alt i alt at betale 192.108 kr.

For at finde låneomkostningerne, skal du fratrække selve lånebeløbet.

192.108 – 150.000 = 42.108 kr.

Du kommer ved dette eksempel til at betale 42.108 kr. i omkostninger i forbindelse med lånet.

Vær opmærksom på, at jo længere løbetid, des større vil omkostningerne være, da du typisk betaler månedlige renter i hele lånets løbetid. Vælger du at låne 150.000 kr. over 5 år, vil de samlede udgifter dermed være væsentligt lavere.

Tallene er taget ud fra Lendos låneberegner og kan variere med mange tusinde kroner afhængigt af det specifikke lån. Der er i gennemsnit 18.000 kroners forskel fra det dyreste til det billigste lån ved at gøre brug af lånetilbud fra Lendo.

Kan jeg få bevilliget et lån?

Om du kan få bevilliget et lån, afhænger af en lang række faktorer:

  • Du skal leve op til den gældende lovgivning for gældsoptagelse
  • Du skal godkendes i forhold til bankens kreditvurdering
  • Du må ikke være registreret i RKI

Gældende lovgivning for gældsoptagelse

Den gældende lovgivning på området foreskriver, at du som låntager skal være fyldt 18 år, være bosiddende i Danmark, have NemID og en dansk bankkonto.

Bankens kreditvurdering

Bankens kreditvurdering tager først og fremmest udgangspunkt i lovgivningen, men der kan være andre krav til minimumsalder, og derudover er det din økonomi, der er i fokus. Bankerne har typisk et minimum ift. rådighedsbeløb, som du skal have til gode efter betaling af alle faste udgifter inkl. afbetaling på det nye lån.

Registrering i RKI

RKI er det danske register for dårlige betalere; altså folk, der tidligere har misligholdt en betalingsaftale ved ikke at betale af på et lån eller en afbetalingsaftale over en længere periode. Står du registreret i RKI, kan du ikke få et forbrugslån hos en dansk bank.

FAQ

Hvad koster det at låne til motorcykel?

Hvad, det koster at låne til motorcykel, afhænger af lånebeløb, løbetid og låneomkostninger. Det er typisk dyrere at låne over længere tid end at afbetale lånet hurtigt.

Hvor kan man låne penge?

Du kan låne penge til en motorcykel via et forbrugslån. Hos Lendo kan du med én låneansøgning søge om lån hos hele 17 banker.