Lån penge nu

Opdateret: 29. maj 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Anbefaling

lendme logo - Lån penge nu

Lånebeløb

10.000 – 400.000 kr.

Løbetid

12-180 mdr.

ÅOP

4,11 – 21,77%

4586 anmeldelser

stars 5 - Lån penge nu

Få lynhurtigt låne-tilbud

Hurtig godkendelse

*Eksempel: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Var. deb. rente 3,60 – 20,95%. ÅOP 4,11 – 21,77%. Etb. omk. 750 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 32.165 – 50.000 kr. Løbetid 1-15 år.

Pengelån: Lån penge her og nu – se de mange muligheder for lån på dagen her.

Lån penge nu og her

Står du akut og mangler penge, kan du her på Credio få et overblik over de mange lånemuligheder, du har. Det tillader dig nemt og hurtigt at finde det hurtigste og billigste kviklån. En del udbydere af nye kviklån har nemlig en så hurtig behandlings-tid på låne-ansøgninger, at du får svar nærmest med det samme – og hvis du bliver godkendt, overføres pengene til din konto allerede samme dag.

Lån penge akut og få dem nu

Lån penge akut og få dem nu - pengelån

Der kan være mange årsager til, at du akut står og mangler penge akut. Måske er bilen eller opvaskemaskinen stået af, måske er køleskabet tomt, eller måske har du glemt at lægge penge til side til den gave, din mor skal have til sin fødselsdag i morgen.

Lån nu og slip for bekymringerne. Udbyderne af kviklån stiller ikke spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. De vurderer egentlig bare deres chancer for at få dem retur. Det kaldes en kreditvurdering. Der er dog meget stor forskel på, hvordan denne kreditvurdering foretages. Tommelfingerreglen er, at jo mindre et beløb du ønsker at låne, des nemmere er det.

Pengelån kan tages fra 500, 3000 eller helt op til 400.000 kr. hos private låneudbydere. De små lån på maks. et par tusinde kroner kan alle stort set alle tage, mens der forelægger en noget grundigere kreditvurdering ved de større kviklån – også kaldet online forbrugslån.

Lån – svar med det samme

Hvor kan jeg låne penge / Hvor kan man låne penge?

Her på siden får du et samlet overblik over de steder, hvor du kan tage et penge lån online. Der er stor forskel på de forskellige vilkår og betingelser, hvor meget du kan låne, og hvor lang løbetid lånene har. Derfor er det dejligt nemt at have et overblik, så du med det samme kan finde det lån, der passer dig bedst i størrelse, løbetid og kreditomkostninger. Du kan vælge at indtaste ønsket lånebeløb og din alder, eller du kan selv bladre de mange låneudbydere igennem på siden for at se mulighederne.

Her vil du blandt andet blive oplyst om:

 • Størrelse på lånebeløb der tilbydes
 • Størrelse på rente
 • Minimumsalder
 • Mulig afbetalingsperiode

Typisk er der et spænd på både størrelse, rente og afbetalingsperiode. Det skyldes, at afbetalingsperioden afhænger af lånebeløbet, og renten afhænger af afbetalingsperioden.

Lån penge og få dem med det samme

Lån penge nemt og hurtigt

Fælles for alle de udbydere, du ser her på siden, er, at du kan låne penge nemt og hurtigt. De fleste udbydere tilbyder en meget kort svartid på maks. et par timer, mens nogle endda svarer inden for få minutter. Det er derfor ikke et problem, hvis du mangler penge nu.

Lige så hurtig, som svartiden er på din låneansøgning, næsten lige så hurtig er behandlingstiden på lånet. Mange steder har du pengene på kontoen samme dag – eller senest dagen efter godkendelse af lånet. Det afhænger typisk af størrelsen. Tommelfingerreglen er, at de små lån godkendes og overføres hurtigere end de store lån.

Nedenfor ser du nogle af de steder, hvor du kan tage et lån og få pengene i dag:

 • L’easy Minilån
 • Simbo
 • Ferratum
 • Cashper
 • TurboLån
 • LendOn
 • Kronelån
 • Nordcredit
 • BonusLån
 • MomentLån
 • KasseKreditten
 • KVIKTO

Lån penge idag uden spørgsmål – fælles for alle ovenstående låneudbydere er, at de er fuldstændig ligeglade med, hvad du skal bruge de lånte penge til. Til gengæld får du svar samme dag, og pengene udbetales med det samme.

Hvor mange penge skal du bruge – lån penge nemt

Der findes i dag et hav af private låneudbydere, som nærmest står i kø for at låne dig penge. Det giver dig en masse fordele. Blandt andet er det nemt og hurtigt; det tager et andet end et par minutter at sende en online låneansøgning, og du får også svar inden for ganske kort tid. De fleste låneudbydere vil gerne låne dig penge, og du kan have beløbet på din konto allerede i dag.

Du skal blot overveje, hvor meget du vil låne. Regner du med at få brug for flere penge, inden dette lån er betalt ud, kan det være en økonomisk fordel at tage et lidt større lån nu og så gemme de resterende penge. Mange lån har nemlig et opstartsgebyr, som du kan spare ved at låne et lidt større beløb én gang frem for flere mindre beløb. Lån penge i dag med et pengelån.

Hvor kan jeg låne penge nu?

Der findes mange låneudbydere, hvor du kan få et lån lige nu og her. Vi anbefaler, at du indsamler flere tilbud på dit lån, så du får det bedste lån med laveste rente.

Hvorfor kan jeg ikke låne penge nu?

Der kan være flere årsager til at dine låneansøgninger ikke bliver accepteret. Det kan bl.a. skyldes registrering i RKI, Debitor Registret eller at du har en knap så god økonomi.