Lån penge gratis – se her hvordan

Der findes mange forskellige typer af kviklån med forskellige løbetider, renter og gebyrer. Men der er faktisk også mulighed for at låne penge helt gratis.

Det kan virke overraskende, at der findes gratis lån – især når der faktisk er tale om kviklån. Ligesom bankerne tjener deres penge på renter og gebyrer, tjener udbyderne af kviklån også deres penge på renter og gebyrer. Kviklån er nemme at få – modsat bankernes lån – og derfor koster de som regel også lidt mere i renter. Du betaler så at sige, for at det skal være nemt og hurtigt.

Få et gratis kviklån

Der findes dog rigtig mange udbydere af kviklån, der også kaldes quick lån, SMS-lån, forbrugslån og alt muligt andet. Det betyder, at konkurrencen på markedet er hård, og at udbyderne konstant forsøger at lokke nye kunder til. Én af måderne, de benytter, er at tilbyde det første lån gratis.

På den måde får låneudbyderne en mulighed for at vise dig, hvor nemt og bekvemt det er at låne penge hos netop dem – og det øger chancen, for at du vælger dem næste gang, du skal låne penge.

Oversigt over banker der tilbyder gratis lån:

  • Gratis lån hos Lendon
  • Gratis lån hos Vivus
  • Gratis lån hos Simbo
  • Gratis lån hos Ferratum

Lån 1.000 kroner uden renter

Det gratis lån, du tilbydes, er typisk af en beskeden størrelse å 1.000 eller 2.000 kr. og med en kort løbetid på maks. 1 eller 2 måneder. Det skal her nævnes, at der kan blive tillagt renter og gebyrer, hvis ikke du tilbagebetaler lånet inden for aftalt tid. Der er altså tale om et lille lån, der skal betales tilbage inden for kort tid. Står du akut og mangler penge, som du ved, at du har i næste måned, er det en fin løsning med et gratis lån.

Kan jeg få et gratis lån på 10.000 kroner?

Som nævnt er de gratis lån lokkemad, så udbyderne kan vinde din tillid i håbet om at tjene penge på det næste lån, du foretager hos dem. Derfor findes der heller ikke gratis lån på høje beløb som 10.000 eller 50.000 kr.

Til gengæld er der ingen hindring, for at du optager et gratis lån 1.000 eller 2.000 kr. flere forskellige steder, og du kan derfor med lidt snilde låne et højere beløb uden at betale renter eller gebyrer. Vær dog opmærksom på, at hvis du låner pengene samtidig, skal de stadig betales tilbage på relativt kort tid.

Her er den komplette oversigt over kviklån udbydere i Danmark

Skriv en kommentar