Quicklån

Opdateret: 23. april 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Kún de bedste quicklån er samlet her

Brug vores oversigt og sorterings feature til at sortere de mange quicklån og find det kviklån der passer perfekt til dig.

De bedste quicklån findes her

Mange mener, at det er meget vanskeligt at finde de bedste Quicklån. Det kan vi kun give folk ret i, så derfor har vi gjort arbejdet og samlet de bedste steder i samme oversigt. Her er det let at sammenligne de enkelte lån med hinanden.

Vores service bygger på transparens, overskuelighed og brugervenlighed. Det er let at sammenligne de vigtigste detaljer som lånebekøb, rente, tilbagebetalingsfrist m.m. Det gør det nemt for dig at finde det absolut bedste quicklån til dit behov.

Hvad er fordelen ved et quicklån?

Der er mange fordele i et quicklån, men de mest populære grunde til at vælge denne type lån er, at det både er nemt og hurtigt. Faktisk er det så hurtigt, at du typisk for svar på din ansøgning, allerede et par minutter efter den er sendt.

Derudover skal du ikke forsvare, hvad du vil bruge pengene på, for det er helt op til dig. Du slipper altså for at skulle spilde din tid på en tur i banken, hvor du skal forsøge at overbevise bankmanden.
Men hvordan kan et quicklån udbetales så hurtigt? Jo, det kan det fordi hele processen er yderst strømlinet og målrettet det, at lånet skal være nemt og hurtigt for forbrugeren. Derfor er løsningen naturligvis også markant hurtigere, hvis der opstår et akut behov for penge, hvis man skal nå at benytte et godt tilbud inden udløb etc.

Er der forskel mellem quicklån og kviklån?

Nej. Der er ingen forskel mellem de to lån andet end måden at skrive det på. Nogle foretrækker at skrive ”quicklån”, men det er dog langt de fleste, som staver ordet som ”kviklån”.

Moderne med Quicklån

Som tiden er nu, oplever bankerne stor konkurrence fra store kreditinstitutioner som eksempelvis Banknorwegian, Nordic Lån og mange andre.
Tiden har ændret sig, og bankerne virker ikke længere så glade for at låne penge ud som for bare 10 år siden. Til gengæld har det givet plads til en række stærke finansielle alternativer, der har nydt godt af den stigende efterspørgsel på hurtige og nemme lån.

Det at efterspørgslen på kviklån, forbrugslån og andre hurtig lån er steget så voldsomt, har været med til at skabe gode vilkår for vi forbrugere. Der er nemlig så mange gode udbydere af quicklån, at de enkelte virksomheder ligger i tæt konkurrence. Denne konkurrence resultere i en forbrugerfest, da de parametre, der konkurreres på eksempelvis er laveste rente og lignende.

Derfor er der også stor forskel på et quicklån i dag kontra for år tilbage. I dag er der nemlig mange fordele og flere steder finder du endda lavere renter, end du kunne støde på i banken.

Vigtige pointer i forhold til quicklån

Som med alle andre typer lån, er det altid en god idé at sætte sig ind i fordele og ulemper ved forskellige lån, inden man foretager sit valg af lån penge online. Som udgangspunkt er quicklån, som tidligere nævnt, til dig, som vil have et hurtigt, mindre lån, som tilbagebetales over en kort periode.

Du skal være opmærksom på to ting, når du tager dit quicklån: ÅOP og lånets løbetid.

ÅOP er de årlige omkostninger i procent. Det er ikke altid, at det har den store indflydelse på kviklån, da det jo ofte er lån, som tilbagebetales over fåtal af dage, men alligevel er det vigtigt at holde øje med dette parameter. Nogle online kreditforeninger kan nemlig prale med lave renter, hvortil de årlige udgifter dog er ekstremt høje, og du kan ende med at skulle betale langt mere i udgifter, end du først regnede med.

Det andet du skal holde øje med er løbetiden – det vil sige tiden, du bruger på at betale lånet og renterne tilbage. Det kan være dage, uger, måneder og endda år, hvis du låner et større beløb. Kort løbetid anbefales generelt til mindre lån som netop quicklån, mens en lang løbetid er bedre til fx forbrugslån, hvor beløbet er større og hvor det er bedre at sprede omkostningerne ud over en større periode for at undgå for store indhak i den daglige økonomi.

Generelt anbefaler vi, at du læser betingelser godt igennem hos låneudbyderen, inden du foretager dit quicklån. Mange hurtige lån er ikke nødvendigvis dårlige, men der findes quicklån på markedet, som er mere attraktive end andre. Derfor: Brug vores hjemmeside til at finde det bedste quicklån med de laveste renter og udgifter!

Nem ansøgning, kort proces

Når du søger quicklån, skal du igennem en kort og enkel proces, der blot tager et par minutter.
Der er ganske få steps mellem dig og penge på kontoen, da den online ansøgningsformular er skræddersyet med hastighed og brugervenlighed in mente.

Derudover går det overraskende stærkt fra din ansøgning er afsendt, til der ligger svar klar til dig. Processen efter godkendt ansøgning ti pengene står klar på din konto er ligeledes ganske kort. Overførslen er hurtigt tilgængelig, så du har alle dine penge til rådighed.

Husk at få flere end et tilbud

Der er mange, der nøjes med at ansøge et enkelt sted. Men faktisk kan det være en fordel at ansøge sit quicklån flere steder samtidigt. Så længe du ikke har underskrevet tilbuddet, er du ikke bundet til noget, og derfor er det ofte en god idé at få tilbud fra flere forskellige steder.

Fordelen er, at du let kan sammenholde de enkelte tilbud og vurdere, hvor du får de fleste fordele. Fordele kunne eksempelvis være i form af fleksibel løbetid, særlige kundetilbud m.m.
Når du har haft lejlighed til at vurdere de enkelte tilbud, kan du vælge det, der passer bedst til dine ønsker.

FAQ

Hvad er et quicklån?

Et quicklån er en låneype, hvor du ikke stiller sikkerhed – i modsætning til et realkredit lån eller boliglån. Et quicklån kan optages igennem online låneudbydere.

Er Quicklån lovligt?

Ja, et quicklån er lovligt. I 2020 kom der en ny lov, som satte en stopper for dyre quicklån. Her blev det ulovligt at udbyde lån med en ÅOP over 35%, samt lån med ÅOP over 25% ikke må markedsføres.