SMS lån

Opdateret: 16. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Anbefaling

goloanlogo - SMS lån

Lånebeløb

40.000 – 500.000 kr.

Løbetid

12-180 mdr.

ÅOP

4,23 – 15,68%

78 anmeldelser

stars 5 - SMS lån

Gratis & uforpligtende

Giver afslag hvis du står i RKI 

Låneeksempel: 40.000 kr. Løbetid: 60 måneder: Mnd. ydelse: 845,66 – 1.120,02 kr. Debitorrente: 7,22 – 21,93% . ÅOP: 5 – 25%. Samlet tilbagebetaling: 50.740 – 67.201 kr. Kreditomk.: 10.740 – 27.201 kr. Stiftelsesomk: 600 kr.

SMS lån hurtigt og nemt

Spar tid og besvær – ansøg om et lån via telefonen. Den absolut nemmeste måde at låne penge på er via et SMS lån. Du slipper for langsommelige ansøgningsprocesser og kan bare sende en SMS afsted, hvis du ønsker at låne – og typisk vil du ligeledes modtage svar på låneansøgningen via SMS.

Bliver du godkendt, hvilket er tilfældet for de fleste, vil pengene tikke ind på din konto ganske kort tid efter.

Beløbet, du kan låne via et SMS lån, er som regel meget lavt. Det skyldes, at det er så nemt og uforpligtende at låne, og at lånet typisk gives uden en egentlig kreditvurdering. Derfor kan du typisk ikke låne mere end et par tusinde kroner via et SMS lån.

Ønsker du at låne mere end det, kan du i stedet overveje et mobillån, der næsten er lige så tilgængeligt. Med et mobillån kan du via internetbrowseren på din smartphone ansøge om lånet. Her på siden har vi samlet de bedste smslån og mobillån, så du frit kan vælge det, der passer dig bedst.

SMS lån trods RKI

nye sms lån

Én af årsagerne til, at du ikke kan låne særligt høje beløb via et SMS lån, er den begrænsede eller manglende kreditvurdering.

Du vil altid blive spurgt om du er registreret i RKI og det kan derfor være meget svært at optage et lån hvis du samtidigt står registreret i rki – vi anbefaler også at du tænker dig om en ekstra gang hvis det er tilfældet, da det kan være meget svært at komme ud af RKI.

Et SMS lån er derfor ikke én af de få muligheder, du har, for at låne penge, hvis du står registreret i RKI som dårlig betaler.

SMS lån – udbetaling med det samme

Uanset, om du ønsker et SMS lån 1000 eller SMS lån 3000, får du hurtigt svar på din ansøgning, og pengene bliver oftest udbetalt til din konto allerede samme dag. Der er altså tale om et hurtigt SMS lån, hvor du får adgang til det ønskede beløb (maksimalt et par tusinde kroner) med det samme. SMS lån er derfor særligt egnede til dig, der står og akut har behov for penge.

  • Svar på låneansøgning samme dag
  • Udbetaling af lånebeløb samme dag
  • Velegnet til dig, der har akut behov for penge

SMS lån – gratis

Indimellem kan du være rigtig heldig at finde et gratis SMS lån. Lånet vil være på et lavt beløb som f.eks. 1.000 kr., og du skal typisk tilbagebetale det inden for en måned eller to. Til gengæld er lånet gratis for nye kunder. Det er låneudbydernes måde at tiltrække kunder på, men det kan være en ganske fornuftig løsning, hvis du mangler penge nu og her, som du har mulighed for at betale tilbage i næste måned.

Selvom du i forvejen har lån hos nogle udbydere, kan du sagtens søge om nye SMS lån hos andre udbydere. Vær dog opmærksom på, at du skal kunne tilbagebetale beløbet inden for aftalt tid, da der ellers vil blive tillagt renter og eventuelt gebyrer.

SMS lån uden NemID

Da du ansøger om et lån via SMS, skal du ikke bruge dit NemID til at ansøge, som du skal ved øvrige kviklån og mobillån. Du skal faktisk kun bruge din mobil og dine bankoplysninger, så du har mulighed for at modtage pengene på din konto.

OBS: Ved nogle SMS lån vil du blive bedt om at underskrive med NemID, hvis du ønsker at takke ja til den låneaftale, du bliver tilbudt.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er i ordets antydning et enkelt og hurtigt lån, som du foretager ved hjælp af din mobil. Et SMS-lån er ofte det samme som et mikrolån, kviklån og hurtiglån, da det beløb du låner, skal betales forholdsvist hurtigt tilbage – gerne inden for 30 dage og maksimalt inden for 60 dage ved nogle enkelte lån.

Forskellen på denne type lån og andre typer er, at processen som regel er langt hurtigere end mange andre lånetyper. Et mobillån fungerer nemlig ved, at du finder frem til den låneudbyder, du gerne vil foretage lånet hos. Herefter følger du de instrukser, som låneudbyderen har for det SMS-lån du gerne vil foretage. Når du har sendt SMS’en afsted, vil du inden for ganske få øjeblikke modtage pengene på din konto.

Hvor hurtigt du modtager pengene kommer an på udbyderen – men hele ideen bag et SMS lån er netop, at det skal være hurtigt og nemt. Der går typisk et par timer, men ved nogle kan du være heldig, at der kun går ganske få minutter. Det gælder dog typisk ikke, hvis du først søger om det i weekenden.

SMS-lån er dog en døende race, hvorfor der ikke er mange udbydere, der tilbyder dette mere. Et SMS-lån skal i stedet forstås således, at det er et lille forbrugslån, ligesom minilån, hurtig lån og kviklån også er det. Du kan typisk låne mellem 0 – 10.000 kroner. Et SMS lån skal derfor forstås som et lån, du kan foretage online via din mobiltelefon. Som med mange andre lån, skal du ikke stille sikkerhed, ligesom der ikke er en bankrådgiver, der gerne skal vide, hvad du skal bruge pengene på.

Ordet stammer fra dengang, hvor det var muligt at søge om lån igennem SMS – og hvor det enten ikke var muligt eller ikke særlig udbredt at låne online. Man gør det derfor ikke rigtig mere i takt med, at der er kommet bedre teknologi, internet, smartphones og tablets.

SMS lån er populære

Et SMS lån er det samme som et kviklån, hvilket er et marked i kraftig vækst. Det er nemt og enkelt at optage lånet, som typisk ikke kræver andet end en overskuelig låneansøgning og en underskrift med NemID. Det er der efterhånden mange danskere, der har taget til sig. Efter finanskrisen har bankerne fået nej-hatten på, hvilket får flere og flere danskere til at ty til nemme og hurtige lån, hvor de ved, at ja-hatten i stedet er på.

Udbyderne af denne type lån er derfor efterhånden mange med flere og flere, der hele tiden kommer til. Det kan selvfølgelig godt virke overskueligt, når du sætter dig ned for at skulle vælge én blandt de mange. Men, de mange udbydere er en fordel, da det skaber konkurrence om vilkår – hvilket kommer dig til gode, hvis du har tid og overskud til at sætte dig ind i det.

Selvom der er mange låneudbydere på markedet, betyder det ikke, at det er det vilde vesten, og at de kan tillade sig at gøre hvad som helst. Heldigvis for dig som forbruger, holder det danske Finanstilsyn øje med, at der ikke bliver brugt hverken ulovlige eller uetiske metoder. Du kan derfor være helt tryg og sikker, når du foretager et SMS lån.

Hvad er løbetiden, når man vil låne penge med SMS-lån?

Som det tidligere er blevet nævnt, er et SMS lån et lån, der typisk har en ret kort løbetid. Denne type lån er derfor også målrettet dig, der skal bruge pengene lige nu og her, og som du ved, kan betales tilbage igen i næste måned. For det er nemlig sådan, at du typisk skal betale lånet tilbage efter 30 dage. Du kan være heldig at finde enkelte, der vil strække sig til en løbetid på 60 dage. Men det sker sjældent.

Det er derfor også vigtigt, at du ved denne type lån sikrer dig, at du rent faktisk har råd til at betale beløbet tilbage inden for tilbagebetalingstiden, da du ellers får et lån, der skal betales tilbage med høje renter og gebyrer. Lånet her er typisk meget dyrere end i banken, hvis ikke du betaler inden for de 30 dage, hvilket betyder, at dit lån inden for få måneder sagtens kan blive fordoblet på grund af høje renter og mange gebyrer.

Det er derfor også bedst kun at låne penge på denne måde, hvis du kun skal bruge 1.000-3.000 kroner lige nu og her. For det er overskueligt at betale tilbage igen næste måned, uden det gør alt for ondt på økonomien. Vælger du at låne 10.000 kroner bliver det med al sandsynlighed svært at betale dem tilbage igen på 30 dage, da det er langt de færreste, der kan hive så mange penge ud af budgettet. Vær derfor opmærksom på løbetiden og din økonomi, da du nødigt skulle ende i en ond økonomisk spiral.

Hvilke krav er der til at låne penge med SMS?

Hvis du tænker, at et SMS lån er det, du skal kaste dig ud i, er der naturligvis nogle krav, der skal overholdes, for at det kan lade sig gøre. Meningen med lånet er netop, at det skal være hurtigt og nemt, hvorfor der ikke er så mange krav til denne type lån som til andre. I en bank vil du for eksempel typisk skulle videregive din årsopgørelse, dine lønsedler og stille en form for sikkerhed. Men det slipper for med et SMS lån.

Da denne type krav ikke er til stede ved et SMS lån, bliver behandlingsprocessen også mærkbart kortere, hvilket er rart for dig, der står og mangler penge lige nu og her.

Når det så er sagt, er der selvfølgelig noget enkelte krav, som du er nødt til at leve op til, hvis du skal kunne låne penge. Hvilke krav der er, er meget forskelligt fra udbyder til udbyder. Dog er der nogle standardkrav, som du kan regne med, at alle udbyderne har.

Alder

Det mest almindelige krav er alderen. For du skal naturligvis være fyldt 18 år eller mere for at kunne optage et lån. Det er dog ikke alle steder, at det er nok at være fyldt 18 år. Hos nogle er det et krav, at du er 21 eller 23, da det giver en lavere risiko for udbyderne, da folk i denne aldersgruppe typisk har mere styr på økonomien.

Er du kun 18 år, kan det derfor godt være lidt sværere at finde en udbyder, end hvis du er 23. Men så længe du blot kan vise, at du har en god økonomi, burde det ikke være et problem.

Økonomi

Det leder over til det næste punkt, som er indkomst og økonomi. For når du skal låne penge via SMS, er der nogle udbydere, der gerne vil have et lille indblik i, hvordan din økonomi ser ud, og om du med din indkomst har mulighed for at betale pengene tilbage.

Nogle udbydere kan for eksempel kræve, at du tjener et sted mellem 170.000 – 200.000 kroner for at måtte låne. Det gælder både, hvis du bor selv eller sammen med en anden. Kravet er sådan, da de skal være sikre på, at du er i stand til at betale af hver måned.

RKI

Det er et meget almindeligt krav, at udbyderne har et krav om, at du ikke må være registreret i RKI som dårlig betaler, i Debitor Registeret eller andre steder. Det er et krav, da det er alt for høj en risiko for låneudbyderne at tage, da de med al sandsynlighed ikke får deres penge igen, hvis du er dårlig betaler.

Du kan være heldig, at enkelte går med til at låne penge til dig forudsat, at du enten kautionerer for beløbet eller går med til et lån med endnu højere renter og gebyrer end normalt.

Arbejde

Det er meget forskelligt, om låneudbyderne kræver, at du har et fast arbejde. Når det så er sagt, er det egentligt et meget almindeligt krav, da det sikrer, at du har mulighed for at betale pengene tilbage igen. Har du ikke et fast arbejde, kan du risikere, at din ansøgning bliver afvist.

Som med alt andet er der selvfølgelig undtagelser, og du kan derfor sagtens finde udbydere, der gerne vil låne dig penge, selvom du ikke har fast arbejde. Det kræver nok blot bare lidt mere tålmodighed fra din side for at finde en udbyder eller flere, der gerne vil det.

Dansk statsborger

Det siger måske lidt sig selv, men for at låne penge er det et krav, at du er dansk statsborger og har adresse i Danmark. Det er alt for risikabelt for låneudbyderne at låne penge til folk, der ikke kan leve op til dette krav. Noget helt andet er, at det typisk ikke kan lade sig gøre, da det kræver, at man har et NemID. Det skal bruges til at skrive under med – og derfor giver dette krav lidt sig selv.

Som du kan se, er det begrænset, hvor mange krav der er til at måtte låne penge via SMS. Men selvom kravene ikke er mange, bør du alligevel tænke over, om denne type lån er den rette for dig. Du skal kun optage det, hvis du har brug for en lille sum penge, som du ved, du kan betale tilbage igen inden for 30 dage. Det giver dig de bedste forudsætninger økonomisk – for det er ikke sjovt at have lånt så mange penge via SMS lån, at det bliver uoverskueligt at betale tilbage igen.

Så har du blot en elregning på få tusinde kroner, der skal betales, er et SMS lån oplagt at foretage. Men hold dig fra 10.000 kroner og opefter, da det bliver for mange penge at skulle betale tilbage igen inden for 30 dage.

Hvordan øges chancen for at blive godkendt til at låne penge?

Nu hvor vi har listet kravene ovenfor, er det meget oplagt at komme med nogle råd til, hvordan du kan øge dine chancer for at blive godkendt til at låne penge. Dette er især relevant for dig, som måske har prøvet at foretage et SMS lån uden held. Derfor får du herunder en række råd.

Lån mindre

Det kan virke som et spøjst råd at give, når nu du netop gerne vil låne penge. Rådet går heller ikke ud på, at du skal låne færre penge, men mindre penge. For det forholder sig sådan, at jo flere penge du låner, des dyrere bliver det også som udgangspunkt. Har du for eksempel oplevet at blive afvist for et SMS lån på 8.000 kroner, kan du med fordel forsøge at prøve at søge om at låne 4.000 kroner i stedet. Det stiller færre krav til din økonomi og mindsker samtidig låneudbyderens risiko.

Vær flere om lånet

Det er de færreste, der ved, at dette faktisk er en mulighed. Men det øger din chance for at blive godkendt, hvis I er flere, der søger til samme lån. Det kan for eksempel være sammen med din partner. Ved at låne sammen hæfter I begge for lånet, hvilket giver en større sikkerhed for låneudbyderen. Det vil dermed typisk også nedsætte omkostningerne på lånet.

Dog skal du ikke forsøge at lokke nogen til at låne sammen med dig, fordi det giver dig bedre vilkår. For I kommer til at hæfte for lånet sammen – og kan du derfor ikke betale tilbage, kommer regningen og gældsafviklingen til at hænge på den anden part, som er medansøger. Det kan have konsekvenser, hvis ikke det er gennemtænkt nøje.

Betal din gæld ud

En af kravene var som sagt, at du ikke måtte være registreret i RKI som dårlig betaler. Er du det, eller har du mange rykkere til at ligge derhjemme, er det en god ide at få styr på det først, inden du låner flere penge. Betal derfor dine regninger eller noget af dit gæld andre steder, inden du låner mere. Det øger chancen for at blive godkendt til at låne penge betragteligt.

Løsningen er jo netop heller ikke at låne mere, hvis du i forvejen ikke kan betale. For det øger bare din gæld yderligere og får dig ind i en ond og uoverskuelig spiral.

Tilmeld dig PBS ved lån

Noget helt andet du kan gøre for at øge chancen for at blive godkendt, er at tilmelde afbetalingen af det lån, du gerne vil foretage, til PBS. Det gør både lånet billigere, ligesom du slipper for at skulle huske på at betale regningen hver måned. Den kan sagtens lige ryge i svinget, selvom du normalt har styr på det.

Glemmer du at betale dit afdrag til tiden, kommer der hurtigt ekstra gebyrer og renter på. Det er der ingen grund til – så tilmeld dig PBS!

Lån penge – Hvilke grunde er der til det?

Lige så mange muligheder for lån penge der er, lige så mange grunde er der til at optage et SMS-lån. Som dansker er det ikke ualmindeligt at have mange udgifter. Når der så kommer en uforudset udgift, som får økonomien til at slingre lidt, kan det give grund til at optage et SMS lån.

Men der findes selvfølgelig mange andre grunde til at optage et lån end det. Hvilke grunde der kan være til det, og om din er i blandt, kan du læse om herunder.

  • Du har fået en uforudset regning. Det er ikke helt ualmindeligt, at der dukker en uforudset regning op. Det kan være, at vaskemaskinen er stået af, eller at en af dine kindtænder er knækket, fordi du spiste en karamel. I sådan et tilfælde kan et SMS-lån være en god hjælp til at få et tilskud til den uforudsete regning, hvis det gør det nemmere for dig at betale med det samme.
  • En ferie, der er blevet dyrere end ventet. Selvom du har sparet op og lagt budget, kan der sagtens ske det, at ferien bliver lidt dyrere end ellers ventet. Det er meget normalt og også en meget normal grund til at optage et minilån, som et SMS-lån jo er. Hvis bare du kan betale hurtigt tilbage igen, er der intet i vejen for at optage et lån til at dække de ekstra udgifter, der kom i forbindelse med den skønne ferie sydpå.
  • Nødvendigt forbrug. Er du lige startet på studie, og har du overset to af bøgerne på listen? Studiestart og udgifterne forbundet til det er også en meget normal grund til at optage et SMS lån. Det er meget almindeligt at overse nogle bøger på en lang bogliste. Så det er en helt legitim grund!
  • Du har fået udbetalt mindre i løn. Ferie, sygedage eller fejl fra arbejdsgiveren kan være grund til at få udbetalt mindre i løn. Det er aldrig fedt at få udbetalt mindre end forventet, når regningerne fortsat forbliver de samme. Betyder den mindre løn, at du ikke kan betale en enkelt regning, er det også en grund til at optage et SMS-lån. Når lønnen er normal igen næste måned, kan du nemt betale pengene tilbage igen.
  • Fristende forbrug. Mange danskere optager også et SMS lån for at have råd til de nye par bukser eller en ny telefon. Det er dog ikke en helt fornuftig grund at optage et lån på – for har du egentligt brug for det? Bukserne kan nemt gå hen og blive meget dyrere, end da du købte dem, hvis ikke du kan betale tilbage til tiden. Så overvej denne grund nøje, inden du gør det.

Uanset hvilken grund du har til at optage et SMS lån, er det ret vigtigt, at du nøje overvejer, om du har råd til at gøre det. For kan du betale pengene tilbage igen næste måned? Uden der påløber renter og gebyrer? Det er sjovest at låne, når du kan betale dem tilbage igen inden for den tid det forventes, at du gør det.

Hvis det ikke er et problem, skal du selvfølgelig ikke tøve med at optage et SMS lån. Vær blot opmærksom på, hvad renterne og gebyrerne er, hvis der skulle opstå noget uforudset som gør, at du alligevel ikke kan betale tilbage inden for 30 dage. Så er du sikker på, at du har styr på det, og det ikke løber løbsk.

Lån SMS – hvad er fordelene og ulemperne?

Som med mange andre lån har et SMS lån både unikke fordele samt ulemper. Begge dele er ret gode og fornuftige at kende til, inden du beslutter dig for at sætte en underskrift på en låneaftale. Så er du sikker på, at du ved, hvad du går ind til, og at du ikke bliver overrasket negativt undervejs.

Fordele

SMS lån hurtig udbetaling

Den store og helt klare fordel ved et lån SMS er, at der er ret hurtig udbetaling. Mange af de låneudbydere, som du ser i listen herover, tilbyder hurtig udbetaling – ofte allerede samme dag, som du søger om det. Det er der ikke ret mange banker, der kan være med på – hvis der overhovedet er nogen, der kan det.

Det tager ofte flere uger og er besværligt. Afhængigt af den type lån du foretager dig, din økonomi med mere, kan der godt gå op til 48 timer, inden du bliver godkendt og ser pengene på din konto. Det er gjort for, at du har tid til at tænke ekstra over, om det lån du er ved at foretage, er et du reelt set har brug for.

Der er ingen sikkerhed

En anden fordel er, at du typisk ikke skal stille sikkerhed for lånet. Det skal der som oftest bruges ved både billån og banklån, hvor huset eller bilen så stilles som sikkerhed for lånet. Ejer du ikke noget af høj værdi, kan det derfor være en god ide at foretage et SMS lån som alternativ, da der ikke skal stilles nogen sikkerhed.

Det giver dig derfor færre bekymringer, ligesom det er meget hurtigere og mindre bekymringsfuldt. Dog har det også en ulempe, som vi kommer ind på senere.

Ingen spørgsmål

En tredje fordel er, at du slipper for en masse spørgsmål fra din rådgiver om, hvorfor du har behov for at låne penge. Ved et SMS-lån foregår alt online, og du skal derfor som udgangspunkt ikke have kontakt med nogen fra lånevirksomheden under ansøgningsprocessen. Når det så er sagt, sidder de selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til lånetilbuddet, ansøgningen eller godkendelsesprocessen.

Hvis ikke du ligger inde med spørgsmål til noget af det, behøver du ikke være i kontakt med dem. Det betyder med andre ord, at det nærmest er helt anonymt, når du foretager dig et SMS-lån. Netop fordi du ikke behøver snakke med nogen. Det er så nemt og bekvemt, at du kan søge om lånet hjemme fra sofaen eller sengen og få svar med det samme.

Ulemper

Der er høje omkostninger

En ret stor ulempe, som du skal være opmærksom på, er de høje omkostninger der er med sådan et lån. Men hvorfor er der så høje omkostninger? Hvad er grunden til det? Det er nu egentligt meget simpelt og giver meget god mening, når du læser det. Som vi nævnte før, er der ingen sikkerhed, der skal stilles for lånet. Dermed er der en større risiko ved at låne dig penge.

Derudover er kravene også lavere end ved et bankløn. Alt det tilsammen plus, at de ikke nødvendigvis tjekker din økonomi gør, at de skal sikre deres indtjening ved at kræve høje renter og gebyrer. Det er en forretning, og her tjener de altså penge på, at lånet har højere omkostninger end et banklån. Det er ikke noget, du kan forhandle om, da det er sådan, forretningsmodellen er. Dog kan du undgå de høje omkostninger, hvis du betaler tilbage, inden der er gået de famøse 30 dage. Så er der hverken renter eller høje gebyrer, der bliver pålagt oveni lånet.

Du kan let blive forvirret

Som nævnt højere oppe er der efterhånden ret mange låneudbydere på markedet, som alle gerne vil have dig som deres kunde. Har du ikke prøvet et sms lån mobillån før, kan du ret nemt blive forvirret af de mange udbydere og deres lånetilbud. For hvad er bedst at vælge? Hvem har de bedste vilkår?

Dog er det en af mindre ulemper, da du for eksempel bare ved at tage et kig på vores liste hurtigt kan finde frem til, hvilken låneudbyder du synes, er bedst.

Vi har nemlig gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige udbydere ved at skrive lidt om deres betingelser og lånstørrelser. Det gør dermed ulempen minimal, da det er begrænset, hvor lang tid og hvor meget energi du skal bruge på finde information om det hos låneudbyderne.

For omvendt kan det jo også vendes til en fordel, da de mange udbydere er nødt til at konkurrere med hinanden om vilkårene for at få dig som kunde. Så gør endelig brug af listen herover – den skulle gerne gøre dig mindre forvirret, end hvad du måske er nu.

Opvej både fordele om ulemper

Tilbage er der kun at sige, at du bør opveje både fordele og ulemper, inden du foretager et SMS-lån. For opvejer fordelene ulemperne? Eller er der noget du kan gøre for at sikre dig, at ulemperne ikke kommer til at fylde særlig meget eller have nogen indflydelse overhovedet?

Når nu du kender både fordele og ulemper, kan du bruge det til at vælge det helt rette lån og til at overveje, om det nu også er den rette vej at gå. Det er helt op til dig – så længe du bare har sat dig grundigt ind i stoffet, er der ingen grund til bekymring.

Lån penge med din fornuft

Det har aldrig været nemmere at foretage et SMS lån, som det er i dag. Det eneste du skal gøre, er at udfylde ansøgningen online på udbyderens hjemmeside. Du får svar inden for kort tid og bliver du godkendt, er pengene der inden for få timer eller dage.

Det er fristende med hurtig udbetaling, hvis du lige mangler penge til en ny telefon, en MacBook eller en ny taske. Men, det er ikke i sådanne situationer, du skal optage et SMS lån. For selvom det er fristende, er det ikke nødvendigvis en god og fornuftig beslutning. For har du penge til at betale dem tilbage igen næste måned? Det er ikke tilfældet for mange, der kommer til at foretage denne slags lån og beslutninger. Undgå det derfor – for de ender ofte i en uheldig økonomisk situation, hvor de fortryder efterfølgende.

Oplever du nogen gange at have samme fristelse? Og er det derfor, du bruger tid på at læse om SMS lån? Så er vores bedste råd til dig, at du bør tænke dig om en ekstra gang, inden du finder dit NEMID frem for at skrive under på en låneansøgning.

For inden du lader fristelsen tage helt over, skal du være absolut sikker på, at din økonomi kan bære et lån. Og at det kan bære eventuelle renter og gebyrer, der kan blive pålagt ved tilbagebetalingen. For du skal huske på, at du ved et SMS lån siger ja til at have en ekstra udgift hver måned i den tid, du betaler det tilbage. Ja, løbetiden er kort, men derfor kan det godt ende i måneder med afbetaling af lån og renter, hvis ikke du kan betale tilbage. Er løbetiden endda 3 måneder, og kan du ikke nå at betale tilbage inden da, bliver gebyrerne blot endnu højere. Og det har du bestemt ikke lyst til sker.

En rigtig god tommelfingerregel er derfor, at du gennemgår din økonomi godt og grundigt og i dybden, inden du siger ja til et tilbud om sms lån penge samme dag fra en af de mange udbydere. Hold dine indtægter op mod dine udgifter. Så får du nemt og hurtigt et overblik over, om det kan lade sig gøre at betale tilbage.

Vent også gerne med at skrive under, til du har tænkt over tilbuddet i et par dage. Så kan du nå at fortryde din beslutning, hvis du finder frem til, at det ikke er smart at foretage et SMS lån, som tingene eventuelt ser ud lige nu (eller fordi det er styret af impuls).

FAQ

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er betegnelsen for de kviklån man før i tiden kunne ansøge over SMS. Nu foregår denne process over internettet, og i mange tilfælde stadig på telefonen.

Kan man stadig ansøge om SMS lån?

Et SMS lån er det samme som et kviklån. Du kan stadigvæk finde låneudbydere der tilbyder kviklån på nettet.

Nye SMS lån er samlet her

Brug vores oversigt og sorterings feature til at sortere de mange SMS lån og find det kviklån der passer perfekt til dig.