Lån med lav rente: Find lån med rente fra 2,95%

Vi anbefaler

1614763147 - Lån med lav rente: Find lån med rente fra 2,95%

Lånebeløb

10.000 – 500.000 kr.

Løbetid

12-144 mdr.

ÅOP

3,50 – 20,95%.

4,8 Anmeldelser 2.485 • Fremragende

stars 5 - Lån med lav rente: Find lån med rente fra 2,95%

Gratis & uforpligtende

Svartid: Straks 

*Eks: Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 250 kr. Samlet tilbagebetaling 30.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Få op til 17 lånetilbud med én låneansøgning

  • Du sparer i gennemsnit 18.000 kr. på dit lån
  • Du behøver kun at lave én låneansøgning
  • Det er både gratis og uforpligtende at søge

Hvor kan man låne med den laveste rente?

Lån med lav rente

Via Lendo kan du låne med en lav rente på helt ned til 1,25% for billån og 2,95% for privat- og samlelån. Det kan dog variere, hvilken af de samarbejdende banker, der i øjeblikket tilbyder den laveste rente.

Når du sender en låneansøgning via Lendo, sendes den til hele 17 banker. Det giver en rigtig god mulighed for at finde det billigste lån uden at gøre den store indsats. Du kan frit vælge mellem alle de lånetilbud, du modtager.

Vær dog opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er det lån med den laveste rente, der alt i alt er billigst. Mange lån har også andre omkostninger i form af forskellige gebyrer. Det kan for eksempel være gebyrer for oprettelse eller administration.

Relateret: rentefrit lån – findes det?

Leder du efter det billigste lån, bør du sammenligne ÅOP eller Samlede låneomkostninger i stedet for rentesatser, da disse nøgletal tager alle låneomkostninger i betragtning.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Her er alle låneomkostninger medregnet og omregnet til en årlig procentsats. Sammenligner du lån af samme lånebeløb og med samme lånebeløb, vil det lån med lavest ÅOP samlet set være billigst.

Hvad er Samlede låneomkostninger?

lån med laveste rente

Samlede låneomkostninger – også kaldet totale låneomkostninger, totale kreditomkostninger eller samlede kreditomkostninger – er alle de sammenlagte låneomkostninger i kroner og ører. Her er medregnet alle former for låneomkostninger, uanset hvad de kaldes.

Er de samlede låneomkostninger på 5.000 kr., koster lånet dig alt i alt 5.000 kr. over hele lånets løbetid – udover selve lånebeløbet. Det gør det meget nemt at sammenligne lån – også dem, der ikke nødvendigvis har samme løbetid.

Hvad koster et lån om måneden?

Det månedlige beløb til afbetaling afhænger af lånebeløbet, lånets løbetid og lånets omkostninger. En lavere rente vil typisk være forbundet med et lavere afbetalingsbeløb for lån af samme størrelse og med samme løbetid – især på større lån, hvor gebyrerne ikke har lige så stor indflydelse.

I tabellen nedenfor kan du få et overblik over, hvad det koster at låne 25.000 kr. over en låneperiode på 1 til 10 år. Beløbene er vejledende, da det korrekte beløb til afbetaling afhænger af det specifikke låns renter og øvrige omkostninger. Tallene er lånt fra Lendos låneberegner.

LånebeløbLånets løbetidMånedlig afbetaling i kroner
25.0001 år2.185
25.0002 år1.131
25.0003 år780
25.0004 år605
25.0005 år500
25.0006 år430
25.0007 år381
25.0008 år344
25.0009 år316
25.00010 år293

Eksemplerne ovenfor er med en variabel debitorrente på 7%. Det kan gøres helt ned til 2,95% hos nogle af de samarbejdende banker, hvilket sænker det månedlige afbetalingsbeløb væsentligt.

Ønsker du at finde det billigste lån med den laveste rente, bør du derfor altid indhente tilbud flere steder, så du kan sammenligne og vælge det bedste lån.

Hvor finder jeg det billigste lån?

Bankernes priser er variable og ændrer sig ofte i henhold til markedet. Det vil sige, at hvis du ansøgte om et lån for et år siden, er omkostningerne for samme lån i dag formentlig ikke de samme som dengang.

For at sikre den laveste rente og den bedste pris på lånet generelt, bør du altid ansøge om det samme lån flere forskellige steder. Det er uforpligtende at ansøge om lån, så du er frit stillet til at søge så mange steder, du vil.

For at gøre det nemt for dig selv, kan du søge via Lendo, hvilket svarer til at søge hos hele 17 forskellige banker på samme tid. Det sparer dig en masse tid, og du får hurtigt svar og dermed mulighed for at sammenligne og finde det billigste lån lige nu.

Det lån, du gerne vil have, skal du godkende, og derefter har du typisk pengene på din konto indenfor 1-3 bankdage. Nogle banker og långivere tilbyder straksudbetaling, men de fleste vil kræve et par dage til at behandle dokumentation og overføre pengene.

Typer af lån med lav rente

Ansøger du om lån via Lendo, kan du søge om 3 forskellige typer af lån:

  • Forbrugslån
  • Samlelån
  • Billån

Forbrugslån

Du kan ansøge om forbrugslån fra 10.000 til 350.000 kr. vi Lendo. Andre steder kan du få både mindre og større forbrugslån, så leder du efter andre beløb, kan det også lade sig gøre.

Du kan låne op til 100.000 kr. med en løbetid på 1 til 12 år og beløb på over 100.000 kr. med en løbetid på 1 til 15 år.

Samlelån

Har du gæld forskellige steder, er det en fordel at samle det i ét lån med en lav rente. Via Lendo kan du ansøge om samlelån på 10.000 til 500.000 kr. med en løbetid på op til 15 år og en meget pæn rente.

Billån

Uanset, om du ønsker at købe en brugt eller en ny bil, kan du låne penge til den. Nogle steder tilbyder forhandleren lån, men ofte kan du få en bedre rente ved at gøre fodarbejdet selv, da du da sparer forhandlerens del af kagen.

Via Lendo kan du få billån på mellem 10.000 og 1.000.000 kr. med en løbetid på op til 12 år. Der er altså mulighed for at låne penge til biler i alle prisklasser.

Øvrige forslag til lån med lave renter

Udover ovenstående måder at låne på, findes der 2 andre typer af lån med en meget lav rente:

  • SU-lån
  • Lån i friværdi

Begge typer af lån har dog hver deres krav, før du kan få dem. Et SU-lån kræver, at du går på en SU-berettiget uddannelse, mens et lån i friværdien kræver, at du ejer en bolig, og at du har friværdi i den.

SU-lånet er det måske eneste lån i Danmark, du kan få til trods for RKI, mens et lån i friværdien udelukkende kan gives af den bank, du har dit boliglån i – og det kræver en ny og aktuel kreditvurdering at blive bevilliget lån i friværdien.

Hvad er et SU-lån?

Et SU-lån er et supplerende lån til din SU. Du skal gå på en SU-berettiget uddannelse og modtage SU for at kunne ansøge om SU-lån. Du kan også få et slutlån, hvis du har brugt al din SU i slutningen af din uddannelse.

Lånet er anderledes end andre lån, da du får et fast beløb udbetalt hver måned, mens du er studerende. Beløbet afhænger af din situation. Du skal først tilbagebetale lånet efter endt uddannelse.

Hvad er lån i friværdien?

Ejer du en bolig, skylder du formentlig penge i den i form af et boliglån. Skylder du mindre, end boligen er værd, har du en friværdi. Friværdien er altså spændet mellem boligens værdi og gælden i boligen.

Skylder du 1.000.000 i et hus, der vurderes at være 1.500.000 kr. værd, har du en friværdi på 500.000 kr. Denne friværdi kan du ansøge om at låne op i. I praksis bliver dit boliglån blot større, og du låner typisk til den samme rente.

At låne i friværdien kræver, at banken vurderer værdien af din bolig, samt en ny og aktuel kreditvurdering. Er din økonomi dårligere, end da du blev godkendt til at låne til boligen i første omgang, kan du derfor godt blive nægtet at få et lån i din friværdi, selvom der i princippet er friværdi.

Du kan læse mere om lån i friværdi her: https://www.nordea.dk/privat/dit-liv/bolig/renovere-bolig/laan-i-frivaerdi.html

FAQ

Hvad er det billigste lån?

Det billigste lån er det lån, der har lavest ÅOP. ÅOP medtager alle omkostninger, uanset om det er renter eller gebyrer, og samler dem i en årlig procentsats.

Kan man låne uden en kreditvurdering?

Nej. I Danmark kræver lovgivningen, at banken foretager en kreditvurdering af dig, inden du eventuelt bevilliges et lån. Kravene i forbindelse med vurderingen kan dog variere fra bank til bank.

Skriv en kommentar