Kredit

Opdateret: 15. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Skab luft i økonomien med en kredit.

Kredit online

De fleste forbinder nok en kredit med en tillægsydelse fra banken; en kredit, der er knyttet til ens lønkonto, og som skal godkendes af bankrådgiveren. Flere og flere steder kan du dog få en online kredit, der ikke kræver en tur i banken. Her på Credio.dk får du et samlet overblik over de steder, du kan få en kredit online.

kredit lån – Sådan fungerer det

En online kredit er en anden måde at låne penge på. Du er ikke bundet til et fast månedligt afdrag, og du behøver ikke at tage et nyt lån, hvis du får behov for at låne penge igen. Vilkårene er lidt forskellige fra udbyder til udbyder, men overordnet set er der tale om, at du låner et ekstra rådighedsbeløb. Du kan så betale af på kreditten i det omfang, du ønsker og har mulighed for.

Eksempel på brug af kreditten:

  • kreditten er på 5.000 kr.
  • Du har derfor 5.000 kr. ekstra til rådighed
  • Den ene måned har du brug for de 2.000 kr.
  • Den næste måned har du mulighed for at betale 1.000 kr. af
  • Det efterlader dig med en buffer på 4.000 kr. den tredje måned

Typisk betaler du kun renter af den del af din online kredit, du har gjort brug af. Rente-udgifterne kan altså svinge lidt fra måned til måned – til gengæld slipper du for dyre oprettelses-gebyrer i forbindelse med stiftelse af nye lån.

kredit / kviklån – Hvad er forskellen?

Den store forskel på en kredit og et kviklån er, at du selv bestemmer hvornår og hvor ofte, du gør brug af kreditten – og hvor meget du afbetaler om måneden. Med et kviklån tager du et lån, får pengene til rådighed med det samme og starter umiddelbart efterfølgende med at afbetale med et fast månedligt beløb.

En kredit er en mulighed for at låne lidt, når du har brug for det. Har du en kredit på 10.000 kr., behøver du altså ikke at låne pengene med det samme. Du kan låne 1.000 den ene måned, 2.000 den næste og afbetale 3.000 den tredje. Det er derved også en mulighed for at have adgang til at låne penge uden at skulle igennem en låne-ansøgning hver gang.

Find den billigste kredit

Den billigste kredit får du ved at sammenligne dine muligheder, og det kan du gøre på Credio. En hurtig kredit er ikke nødvendigvis en billig kredit. Når du sammenligner kredit priser, skal du sammenligne kreditter af samme størrelse. Du skal kigge på renter og eventuelle øvrige vilkår. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du skal betale udgifter, når ikke du gør brug af kreditten, og du bør derfor lede efter en kredit, hvor du kun betaler renter af det beløb, du reelt har lånt fra kreditten.

kredit trods RKI

At få godkendt en kredit i dit pengeinstitut vil typisk kræve, at du ikke står registreret i RKI. Det samme gælder langt de fleste steder online. I stedet kan du overveje et af de nye kviklån, som flere udbydere tilbyder trods RKI. Beløbet er typisk ret lavt, men ansøgnings-processen er til gengæld nem og hurtig.