Hurtig lån

Opdateret: 15. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.
Vi anbefaler
Hurtig lån vi anbefaler

★★★★★

10.000 – 500.000 kr

Lånebeløb

3,50 – 20,95 %

ÅOP

18 år

Min. alder

12 – 144 mdr

Afbetalingsperiode

*Eksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 100 kr. Samlet tilbagebetaling 12.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Måske kan du låne penge i banken i form af en kassekredit eller et forbrugslån, men det kræver først og fremmest en aftale med din bankrådgiver og dernæst en masse administrativt papirarbejde, der kan trække ud.

Der er derved ikke noget hurtigt ved at låne penge i banken. Står du akut og mangler penge; måske til mad på bordet eller en ny vaskemaskine, da den gamle er stået af, kan et hurtig lån – også kaldet et kviklån – være løsningen for dig.

Du ansøger online og får svar online, og de kviklån, der kaldes hurtig lån, er netop hurtige både i forhold til, hvornår du får svar på din ansøgning, og hvor hurtigt du har pengene på din konto.

Hurtig lån online

Skal det gå rigtig hurtigt, bliver du som regel kun kreditvurderet overfladisk; det vil for eksempel typisk være et krav, at du ikke står i RKI. Men derudover er der ikke de store krav til dig som låntager.

  1. Hurtige lån er typisk mindre beløb
  2. Hurtige lån er typisk med kort løbetid
  3. Hurtige lån er typisk uden sikkerhed

Hurtige lån er fine, hvis du mangler penge til noget specifikt nu og her, men du skal også kunne betale dem tilbage inden for de næste måneder.

Hurtig lån uden sikkerhed

Tager du i banken for at få et lån, vil du typisk møde et krav om sikkerhedsstillelse. Det betyder, at banken har sikkerhed i noget, du ejer. Det kan være en bil eller fast ejendom. Misligholder du dit lån, vil banken have ret til det, de har sikkerhed i, så de kan sælge det og inkassere deres penge.

Med et hurtig lån uden sikkerhed, slipper du for at miste dit hus eller din bil, hvis du i værst tænkelige tilfælde ikke kan betale et afdrag til tiden. Du skal dog være opmærksom på, at låneudbyderen kan have ret til at tillægge ekstra renter eller gebyrer, hvis du misligholder din aftale. Og fortsætter misligholdelsen, vil du blive registreret i RKI som dårlig betaler, hvilket gør det svært at låne penge fremadrettet.

Hurtig lån uden renter

De fleste kviklån koster penge i form af renter eller gebyrer. Det er på den måde, at det kan betale sig for de private låneudbydere at låne penge ud til dig. Men indimellem kan du være heldig at finde et hurtig lån uden renter. Det kan være, at du i en periode slipper for renterne, og lånet dermed er gratis i den periode, men det kan også være et helt gratis lån.

Nogle låneudbydere tilbyder nemlig gratis lån til nye kunder. Typisk er der tale om lån af 1.000 eller 2.000 kr., der skal betales tilbage inden for en måned eller to, men har du blot brug for et mindre beløb, og har du mulighed for at betale pengene hurtigt tilbage, er det en rigtig fin mulighed at gå efter de gratis lån.

Hurtig lån til unge

Det er især unge mennesker, der har brug for hurtig lån. Som studerende er økonomien typisk stram, og det kan være svært at få råd til mad på bordet sidst på måneden eller de nye dæk til cyklen, som den efterhånden kræver. Du kan som ung nemt og hurtigt tage et lån for første gang eller nye hurtig lån, hvis du tidligere har lånt penge.

Hurtig lånemulighed – penge inden for 24 timer!

Hurtig lån betyder lån med lynhurtig behandlingstid. Det giver ikke blot et nærmest øjeblikkeligt svar på låneansøgninger, men også en hurtig overførsel af penge til din konto.
På Credio.dk hjælper vi vores brugere. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt at anskaffe et hurtigt lån.

Behovet for hurtige lånemuligheder bliver stadig større og større grundet den høje efterspørgsel og den stigende konkurrence på markedet. Sidstnævnte er en sand fornøjelse at være vidne til som forbruger, for det betyder, at selskaberne presses til at konstant levere billigere og bedre løsninger – alt sammen til glæde for dig, der søger et hurtig lån.

Uanset hvor meget dit lånebehov lyder på – og andre faktorer som tilbagebetalingstid m.m. – er de mange udbydere dygtiggjorte i at imødekomme dit behov både hurtigt og præcist.
Du får som forbruger dermed alle fordele – til lavest billigste pris endda.

Det er blevet normalt at tage hurtige lån online

De mange udbydere af hurtige lån vidner om en stigende tendens, hvor folk efterspørger lånemuligheder online, fremfor at ringe direkte til banker eller virksomheder.


At det er blevet normalt med denne type lån, er desuden også en god indikator for, at det ikke længere er et tabu at optage lån på denne måde. Faktisk er det for rigtig mange mennesker et bedre valg kontra den almindelige bank, da renterne kan fås lave og da lånet ikke skal redegøres i forhold til, hvad man ønsker at bruge pengene til.

Metoden er nemlig ikke ligeså dyr, som den for flere år siden havde ry for. Og det er blandt andet på grund af netop den hårde konkurrence på markedet, der har presset renterne ned og populariteten op.
Det er derfor en ganske legitim måde at låne ekstra penge til drømmeferien, sammenlægning af gæld etc.

I det hele taget er hurtig lån en nem og bekvem løsning for folk, der mangler ekstra råderum i hverdagen eller til netop drømmeferien m.m.

Hurtige lån med NemID – Tid er penge

Man siger, at tid er penge. I så fald er der endnu en fordel i at søge hurtig lån på nettet. Du behøver nemlig ikke passe nogen bankaftale ind i en i forvejen travlt hverdag. Faktisk skal du bare afsætte en håndfuld minutter, når det passer ind i din kalender, så kan du fra egen computer søge lige når det passer dig.

Effektive låneudbydere som udbetaler hurtigt

Når du tildeles et hurtig lån, ansøgt fra Credio, er det ikke fra hvem som helst. Vores oversigt byder på anerkendte virksomheder som f.eks. Banknorwegian og Nordic Lån.

Virksomheder af denne kaliber er din garanti for, at du får positive erfaringer med at optage deres hurtig lån.

Bankerne er dybt seriøse og professionelle, hvilket kommer til udtryk allerede fra den indledende ansøgningsproces helt til dit lån er udbetalt og færdigbehandlet.

Lån hurtigt på den rette måde: med omtanke

Husk at selvom det er let at ansøge et hurtig lån, skal du stadig betale den direkte vej til ekstra luksus tilbage.

Sørg derfor for ikke at ansøge om flere penge end nødvendigt. Det kan i så fald betyde, at tilbagebetalingen bliver besværliggjort på et senere tidspunkt.

Det er fristende, når man ser, hvor meget man kan låne, men kan man selv spare pengene sammen frem for at låne dem, er det naturligvis en fordel.

Husker du til gengæld at låne med omtanke, er hurtig lån en enkel og effektiv måde at få fat i ekstra penge på.

FAQ

Hvor kan man låne penge hurtigt?

Du kan finde lån med hurtig udbetaling, flere med udbetaling samme dag. Hvis du vil have et godt overblik over disse udbydere, så anbefaler vi, at du modtager flere tilbud på dit lån.

Hvor kan jeg låne 5000 kr hurtigt?

Du kan indhente flere tilbud på dit lån, og vælge den låneudbyder, som tilbyder den hurtigste udbetaling.

Vi har samlet de bedste hurtige lån til dig.

Brug vores oversigt hurtige lån online til at sortere i de mange nye kviklån og find det lån, der passer perfekt til dig.