Lån trods RKI

Opdateret: 23. april 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.
Vi anbefaler
Lån trods RKI med pantsat

★★★★★

1.000 – 100.000 kr

Lånebeløb

0 %

ÅOP

18 år

Min. alder

1 – 99 mdr

Afbetalingsperiode

*Eksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos Pantsat. Renteeksempel: Der er ikke en rente ligesom de andre långivere. I stedet er der omkostninger pr måned på 1.95%-8.5%. Ingen gebyrer, oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Info om Lån trods RKI: Der kræves en individuel kreditvurdering af forbrugerens kreditværdighed inden man kan indgå en kreditaftale

Hvis du først er havnet i RKI er det ikke en god ide at ansøge og optage flere lån online. Vi kan derfor ikke hjælpe dig med at finde et lån her. Den eneste mulighed er at tage et lån med en kautionist – se mulighederne herunder og læs mere længere nede på siden om denne type lån.

Den eneste mulighed for at optage et lån i Danmark uden kautionist (hvis du er i RKI) er hos Pantsat.dk

lån penge trods RKI og uden kautionist

Er du IKKE registeret i RKI kan du tage et kig på vores almindelige kviklån oversigt:

Kviklån oversigt

Lån trods RKI (kræver kautionist)

Vi garanterer ikke at du kan få lov til at tage et lån, da der er mange forskellige faktorer der spiller ind, men det er en mulighed.

Har du været så uheldig at blive registreret i RKI kan det være svært at få lov til at låne penge igen. Der kan nogen gange være nogle af bankerne/låne udbyderen, der har døren åben og på en eller anden måde har mulighed for at hjælpe dig. En af mulighederne er ved at låne sammen med en anden person også kaldet en kautionist. Herover kan du se de muligheder der er.

‎Lån trods RKI

Når du ønsker at tage et lån, vil banken eller låneudbyderen typisk lave en kreditvurdering af dig. Det betyder, at de vil vurdere din evne til at betale lånet tilbage. I banken er kreditvurderingen ret omfattende.

Her kigges både på din indkomst, som skal dokumenteres, dine udgifter og din gæld. Som regel er det ikke lige så omfattende at blive kreditvurderet hos private udbydere. Og enkelte steder kan du helt slippe for en kreditvurdering, hvilket betyder, at du også kan tage et lån trods RKI. De låneudbydere kan du få et overblik over her på siden.

Der er ingen garanti for, at du får godkendt et lån, selvom du i princippet kan tage et lån trods RKI registrering. Men muligheden er der hos disse udbydere, modsat hos de øvrige udbydere af kviklån, der i deres betingelser har stående, at der ikke udbydes lån til folk, der står registreret i RKI.

Lån trods RKI registrering med kautionist

Står du i RKI, vil du blive betragtet som dårlig betaler. Låneselskabet tager derfor en chance, hvis de låner penge ud til dig, fordi du tidligere har misligholdt et eller flere lån. De kan komme udenom risikoen ved at låne penge ud med en kautionist. Det betyder, at én, du kender, skal kautionere og derved overtage lånet, hvis du selv undlader at betale. Denne kautionist vil typisk skulle kreditvurderes og må ikke stå i RKI.

Lån trods RKI uden kautionist

Ønsker du ikke at belemre venner eller familie med dine ønsker om at låne penge trods RKI, kan du også nogle steder optage lån, selvom du er registreret som dårlig betaler. Du skal være opmærksom på, at det kan være sværere at blive godkendt, og du må forberede dig på, at størstedelen af alle låneudbydere vil afvise din låneansøgning, hvis du ikke samtidigt har en kausionist til at tage lånet sammen med dig. Vi anbefaler altid:

  • Er du i RKI bør du IKKE ansøge om et andet lån
  • Tænk dig godt om

Mobile lån trods RKI er ikke muligt

Står du i RKI, er det ikke mulig at få mobile lån – også kaldet SMS lån. Det er typisk lån af små beløb med en kort tilbagebetalingsfrist, men de vilkår gør det ikke muligt at låne, mår du er registreret som dårlig betaler. Hos de fleste låneudbydere skal du ansøge om lån via Nem-ID, hvilket giver låneudbyderen adgang til en række informationer om dig.

Med SMS lån bruger du ikke Nem-ID til at søge, og du bliver dermed ikke automatisk kreditvurderet. Et sådant lån er også et hurtigt lån trods RKI, da du får hurtigt svar; typisk inden for få timer, og at du som regel vil få pengene indsat på din konto allerede samme dag – det kan kun lade sig gøre med en kautionist hvis du er i RKI.

Undgå at blive registreret i RKI igen

lån-trods-rki

At være registreret i RKI er en belastning, der kan følge dig i mange år. Registreringen gør det umuligt for dig at låne penge i banken, og du kan dermed ikke købe fast ejendom, og de private låneudbydere vil typisk kun låne mindre beløb ud til dig.

Derfor bør du tænke dig godt om, hvis du står i RKI og overvejer at låne penge igen. Din situation kan selvfølgelig have ændret sig, men sørg for kun at tage lån, som du har mulighed for at tilbagebetale inden for de aftalte rammer, så ikke du ender med endnu en RKI registrering.

Se her om du er i RKI og få god info om at komme ud: Experian Danmark

FAQ

Kan man låne penge trods RKI?

Du kan som udgangspunkt ikke få et lån, hvis du er registreret i RKI. Der findes låneudbydere, hvor du kan få et kautionistlån, som er din eneste mulighed, hvis du er i RKI.

Hvor kan man låne penge trods RKI uden kautionist?

Det er ikke muligt at få lov til at tage et lån, hvis du er registreret i RKI uden kautinist.