BILLIGE LÅN

Opdateret: 15. juli 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.
Vi anbefaler
billige lån vi anbefaler

★★★★★

10.000 – 500.000 kr

Lånebeløb

3,50 – 20,95 %

ÅOP

18 år

Min. alder

12 – 144 mdr

Afbetalingsperiode

*Eks: Samlet kreditbeløb 13.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 130 kr. Samlet tilbagebetaling 15.600 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %.

Se de bedste billige lån her

Brug vores oversigt og sorteringsfunktion herover til at finde det billige lån, der passer perfekt til dig.

Vi har gjort arbejdet for dig. Find de billigste lån lige her. Lån nemt og hurtigt fra de bedste låneudbydere.
Søger du det bedste billige lån? Så brug vores oversigt, hvor du nemt finder den bedste udbyder til dine behov. Ansøg direkte fra listen og forvent svar på din ansøgning inden for bare 24 timer.

De bedste billige lån

Når du søger det bedste billige lån, er der med garanti en række forhold, du ønsker, lånene lever op til. Vi oplever oftest, at folk naturligvis forbinder de bedste og billigste lån med:

  • lave renter
  • fleksibel tilbagebetalingstid
  • Sikkerhed
  • Hurtig låneproces

Af samme årsag har vi opstillet en liste, der præsenterer dig for de bedste steder i Danmark at låne kviklån, forbrugslån, samlelån m.m.

Nem praksis, hurtig udbetaling

Mange er fortalere for kviklån og disse billig lån, fordi de er let tilgængelige og nemme at ansøge.
I modsætning til at låne penge i banken, skal du ikke forberede en lang salgstale og et længere forsvar i forhold til at låne til dine ønsker. Billige lån online kan ansøges langt mere anonymt, fordi disse kreditselskaber ikke bekymrer sig om, hvad du vil købe, men blot vurdere din ansøgning og mulighed for tilbagebetaling.

Selve ansøgningen udfylder du online og sender direkte. Det er både nemt og hurtigt at udfylde, og du får typisk svar allerede inden for de efterfølgende 15 minutter.
Når du har accepteret dit tilbud, udbetales dit lån kort tid efter. Der er med andre ord kort fra du har ansøgt, til dine penge står klar til dig.

Flere billige lån er specialdesignet

Mange af de billige lån, der tilbydes i dag, er skræddersyet til at imødekomme forbrugeren. Derfor ser man store variationer i renter, tilbagebetalingstid og lignende, da nogle eksempelvis låner penge til lav rente for en kort periode – hvor behovet er akut – mens andre låner større beløb til en smule højere rente, hvor tilbagebetalingen til gengæld foregår over et langt stræk og den månedlige afgift er lavere. Uanset hvilken løsning du har behov for, er der rigeligt med muligheder.

Er et billigt lån farligt?

Der har i lang tid været en tendens til at tale billiglån som kviklån og forbrugslån ned. Det er dog uden grund, da det langt fra er alle lån, der er dyre og har høje renter – selvom denne type naturligvis stadig eksistere.
Men faktisk er der så stor konkurrence på markedet i dag, at mange kreditvirksomheder tilbyder billige lån, hvor de til tider har bedre renter end banken!

Derfor er det heller ikke sandt, hvis nogle siger, at alle billige lån kan sidestilles med at komme i RKI, inkassosager og andre skræmmekampagner. Du skal huske, at du har med anerkendte og professionelle virksomheder at gøre. De er naturligvis ikke interesserede i dårligt omdømme fra utilfredse kunder, og derfor går de faktisk langt for at yde en god service. Derfor får mange låneudbydere også flotte ord med på vejen fra deres kunder, der har været tilfredse med at optage lån, når de har haft behovet.

Derudover skal du huske, at disse firmaer naturligvis gerne vil have deres penge retur inden for den tilbagebetalingsperiode, som I bliver enige om. Derfor giver det heller ingen mening, at de låner flere penge ud, end de er sikre på at få igen.

Generelt kan man sige om denne type lån, at de lider under et dårligt ry, som allerede er forældet. Det er klart, at der stadig er enkelte steder, hvor det ikke er fordelagtigt at låne penge, men dem bekymrer vi os ikke om. Vi nøjes med at finde de bedste.

Hos Credio.dk har vi nemlig samlet de bedste steder at finde et billigt lån. Dem ser du i oversigten først på siden.

Indhent gerne flere tilbud

Et praktisk og godt råd er, at du altid bør søge billige lån cirka 3 forskellige steder.
Det er nemlig helt og aldeles uforpligtende at søge, og så længe du ikke har underskrevet nogle dokumenter, er du ikke bundet til nogle aftaler.
Når du får svar på din ansøgning, kan du så sammenligne de enkelte låneaftaler for at se hvilken aftale, der er mest fordelagtig for dig. Der kan nemlig være forskel på, hvordan den endegyldige aftale ser ud i forhold til ÅOP, rente m.m.
Desuden er visse aftaler mere fleksible i forhold til afbetalingsperiode m.m., hvorfor det altid giver bedst mening at ansøge flere steder end et.

Kan alle få et lån online?

Nej, det er ikke alle der kan søge lån online. Det kræver at du lever op til nogle krav. Men bare rolig, de er meget normale, og langt de fleste lever op til det nødvendige.
For at søge lån online skal du typisk:

• Være 18 år (i nogle tilfælde ældre).
• Have NemID
• Ikke være registreret i RKI
• Dokumentere din indkomst

Disse krav er typisk det minimum, der stilles. Det kan dog variere fra sted til sted. Overordnet kan man sige, at personer, der vil søge billige lån skal være myndige og have NemID til at bekræfte ønsket om at låne penge (altså underskrive låneaftale). Derudover er låneudbyder så også interesseret i at vide, om man er registreret som ”dårlig betaler” (er registreret i RKI) og om man kan betale lånet tilbage inden for aftalte tilbagebetalingsperiode, hvilket vurderes på baggrund af ens indkomst.

Billige lån med lav rente

Når du leder efter et billigt lån, vil det typisk være renterne, der er den største synder, når det kommer til udgifter. Det kan derfor være en fordel at kigge efter billige lån med lav rente. Renten er et udtryk for, hvor stor en procentsats af lånet, du hver måned betaler for at have det. Jo lavere renten er, des billigere vil lånet være. Vær dog opmærksom på, at der ved siden af renterne kan være gebyrer, der også styrer lånets samlede pris.

Billige lån uden renter

Det siger sig selv, at de billigste lån naturligvis må være dem uden renter, da det typisk er renterne, der trækker priserne på lån op. Du skal dog være opmærksom på, at selvom et lån er uden renter, er det ikke nødvendigvis gratis. Låneudbyderne har nemlig også mulighed for at tjene penge på gebyrer. Det kan for eksempel være opstartsgebyrer eller stiftelsesgebyrer, men gebyrerne kan også hedde en masse andre ting.

I stedet for at fokusere på små eller ingen renter, bør du kigge på lånets samlede udgifter for at finde frem til det billigste lån. Det gør du ved at kigge på lånets ÅOP (årlige omkostninger i procent). I den procentsats er medregnet alle de udgifter, der måtte være i forbindelse med lånet, uanset hvad de kaldes. Du kan derfor roligt vælge det lån med den laveste ÅOP, da det er det billigste lån. Vær dog opmærksom på, at lånene skal være sammenlignelige; helst med samme størrelse og løbetid.

  • Find lån med samme størrelse og samme løbetid
  • Kig på lånenes ÅOP
  • Vælg det lån med lavest ÅOP
  • Billige lån med nemid

Langt de fleste kviklån tages online ved hjælp af login med Nem-ID. Det giver låneudbyderen ret til nogle oplysninger om dig, blandt andet så de kan kreditvurdere dig. På den måde sparer du tid, og det er nemt at ansøge. Det tager typisk ikke mere end et par minutter. Du vil også få hurtigt svar på din låneansøgning, så du hurtigt kan have penge på din konto.

Her på siden får du et overblik over billige lån med nemid.

Billige lån uden sikkerhed

Ved at vælge et online lån slipper du for at stille sikkerhed i dit hus, din bil eller noget andet af værdi, du ejer, som det er tilfældet i banken. De private låneudbydere tilbyder oftest billige lån uden sikkerhed, så her risikerer du ikke at skulle gå fra hus og hjem eller at miste din bil, hvis økonomien pludselig bliver mere stram end forventet.

Blev du klogere?

Hvis du stadig ikke føler, at du har tilstrækkeligt med information omkring billige lån, så anbefaler vi, at du ser på vores forside.

Her finder du en FAQ, der svarer på de mest almindelige spørgsmål.
Har du mere specifikke spørgsmål, anbefaler vi, at du bruger oversigten og klikker dig ind til de enkelte låneudbydere. Her finder du god information om deres forskellige lånetilbud og dine muligheder.

Billige lån online

Du kan i dag finde mange billige lån online. Her på siden får du et samlet overblik over de mange forskellige kviklån, du kan vælge imellem – uanset om de kaldes hurtig lån, forbrugslån eller online lån. De billige lån er for alle; der findes billige lån til studerende, billige lån til pensionister og billige lån trods RKI.

De billige lån er til dig, der har en stram økonomi. Især lånene med kort løbetid har en relativ lav pris. Det er dog stadig vigtigt, at du formår at tilbagebetale på lånet inden for aftalt tid.

FAQ

Hvordan finder jeg det billigste lån?

Når du skal have et forbrugslån, så anbefales det, at du indhenter flere tilbud på dit lån. Derved kan du nemt og hurtigt finde det billigste lån.

Hvor hurtigt kan jeg få et billigt lån?

Når du har har fået din ansøgning godkendt, kan der gå mellem 1-3 arbejdsdage før du har pengene på din konto.