Sådan får du råd til at tage på juleferie

Jul er hyggeligt og rart, men det er også en stressede tid, hvor en masse ekstra arrangementer, aktiviteter, indkøb og madlavning skal proppes ind i en i forvejen stram kalender. Und dig selv en gulerod for enden i form af en tiltrængt juleferie.

Lån penge til juleferien

Der er ingen grund til at spare juleferien væk, fordi opsparingen går til julegaver og julemad. Det er i dag nemt og billigt at tage et online kviklån, som du kan betale af i passende rater i det nye år. På den måde kan du få koblet af ovenpå en travl julemåned, og du behøver ikke at leve af havregrød, når du kommer hjem igen. Du kan frit låne det beløb, der passer ind i din økonomi og til din ønske-ferie, og der er ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene på.

Ønsk dig tilskud til ferien

Medmindre du i forvejen har en kilometerlang ønskeseddel, og du forventer indpakkede gaver i alle former og farver juleaften, kan du snildt ønske dig tilskud til drømme ferien eller gavekort til en bestemt rejse udbyder. Måske er der penge nok til en ferie, og ellers skal du kun spæde en smule til selv.

Byt bolig

Du er formentlig ikke den eneste, der gerne vil væk hjemmefra i juleferien, og det kan du udnytte til din fordel. Der findes portaler og facebook-sider for boligbytte, hvor det altså ikke koster dig andet end transporten at komme på ferie. Alternativt kan du coach-surfe, hvis du er alene, eller hvis du og familien ikke har behov for særlig meget plads.

Vent til januar

Juleferie i januar? Det lyder måske forkert, da julen og ferien er overstået, men det kan være ganske fornuftigt at udskyde ferien og bruge en uges feriepenge i januar i stedet. Når du kommer uden for skolernes ferier, falder priserne nemlig markant på ferier, og du kan derfor hurtigt komme afsted til den halve pris.

Sælg ud

December er en rigtig god måned at sælge ud, da mange gerne vil købe brugt og miljøvenligt, når de juleshopper. Sælg ud af ting, der ville gøre sig godt som julegaver, f.eks.:

Tilbyd eventuelt at pakke ind inden afsendelse, så du gør det ekstra nemt for køberen at handle hos dig.

Skriv en kommentar