Mobillån

Opdateret: 15. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.
Vi anbefaler
Mobillån vi anbefaler

★★★★★

10.000 – 500.000 kr

Lånebeløb

3,50 – 20,95 %

ÅOP

18 år

Min. alder

12 – 144 mdr

Afbetalingsperiode

*Eks: Samlet kreditbeløb 12.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 120 kr. Samlet tilbagebetaling 14.400 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-22,52 %

Nye og nemme mobillån

Find det bedste og billigste mobillån her på siden.

Et mobillån er et kviklån, der kan ansøges om via mobilen. Det dækker efterhånden over langt de fleste kviklån, da du med en smartphones internetbrowser kan ansøge om lån hos de fleste udbydere af kviklån. Mobillån kan dog også dække over SMS lån, hvor der ansøges om lånet ved at sende en SMS.

Én af de muligheder, du har for at tage et mobillån, kaldes et SMS lån. Her behøver du ikke en internet-browser, og du skal ikke logge ind via Nem-ID. Faktisk skal du bare sende en SMS til det nummer, der er opgivet.

Det er nok én af de letteste måder at ansøge om et kviklån på, og typisk bliver du ikke – eller i hvert fald meget begrænset – kreditvurderet. Netop fordi det er så nemt og uforpligtende at låne penge på denne måde, er der ikke tale om lån på 300.000 kr. Typisk kan du låne et mindre beløb på 1.000 eller 2.000 kr., som skal betales tilbage inden for relativ kort tid; det afhænger lidt af udbyderen, men kan eksempelvis være 1 måned eller 2.

SMS mobillånet er anbefalelsesværdigt, hvis du:

  • gerne vil låne penge nemt og hurtigt
  • kun ønsker at låne et mindre beløb
  • kan betale beløbet tilbage inden for kort tid

Små mobillån på 2.000 kr.

Ønsker du kun et lille mobillån på 2.000 kr., er der typisk mange muligheder. Du kan vælge mellem et SMS lån, hvor du sender en ”låneansøgning” via SMS, eller et kviklån, hvor du ansøger via Nem-ID. Udbuddet af kviklånene er størst, og her får du derfor et større udvalg og har nemmere ved at finde et billigt mobillån.

Når du skal sammenligne lånene, kigger du på ÅOP. Det lån med den laveste ÅOP er som udgangspunkt det billigste.

Et mobillån på 2.000 kr. skal typisk betales tilbage inden for ganske kort tid, da det er tilfældet med de helt små kviklån.

Lidt større mobillån på 5.000 kr.

Søger du et mobillån på 5.000 kr., vil du typisk kunne finde det hos de fleste udbydere, da minimumsgrænsen for lån de fleste steder starter der omkring. Du kan som regel selv være med til at bestemme løbetid og størrelse på den månedlige afbetaling.

Mobillån uden sikkerhed er også muligt

Fordelen ved mobillån er, at denne type lån er uden sikkerhed. I banken skal du stille sikkerhed i noget, du ejer, hvis du skal låne penge. Låner du f.eks. penge til en bil, har banken typisk sikkerhed i bilen. Hvis du misligholder din låneaftale, vil banken overtage bilen og sælge den for at inkassere det skyldige beløb.

Med et mobillån uden sikkerhed risikerer du hverken at miste din bil, dit hus eller andet, du ejer, af værdi. Private låneudbydere forlanger nemlig ikke, at du stiller sikkerhed, når du optager et lån.

Gratis i 30 dage løsningen

Indimellem kan du være heldig at få et gratis mobillån. En del låneselskaber tilbyder nemlig nye kunder et gratis lån. Lånet er typisk af en begrænset størrelse på f.eks. 1.000 kr. og med en begrænset løbetid. Betaler du ikke lånet tilbage inden for de 30 dage, vil der blive pålagt renter på vilkår med de øvrige lån hos udbyderen.

Bemærk at det ikke er alle låneudbydere der tilbyder denne løsning og at ordet “gratis” skal fortolkes på den måde, at lånet stadig skal betales tilbage, men at du kan lave mobillånet over en 30 dages periode hvor du får det uden renter og gebyrer og derfor kaldes det gratis.

FAQ

Hvad er et mobillån?

Et mobillån er, lige som et SMS lån, en slags kviklån, som du kan ansøge over din mobiltelefon. Navnet kommer fra dengang hvor man kunne ansøge lån over SMS, og siden hen har det hængt ved.

Kan man låne penge efter 5 år i RKI?

Man bliver automatisk slettet fra RKI registret hvert femte år. Dette er dog ikke ensbetydende med at din gæld bliver slettet. Hvis din gæld er betalt, og der er gået 5 år, så kan du låne igen uden at have problemer med RKI.

Oversigt over mobillån du kan ansøge i dag

Brug vores oversigt og sorterings feature til at sortere de mange kviklån og find det mobillån der passer perfekt til dig.