Kom ovenpå efter en dyr sommerferie

Rigtig mange eller faktisk alle, bruger alt, alt for mange penge på deres sommerferie. Det er der ikke noget at sige til, det er den længste ferie man har om året, det er den ferie man har set frem til længst tid og derfor har mange den indstilling at det ikke gør noget at bruge lidt ekstra.

Er du kommet ned i det sorte hul?

Desværre kan det ende ret fatalt for noget. De ender nemlig i det vi kalder “Det sorte hul” som i bund og grund er en negativ økonomisk sitatuion, som er meget svær at komme ud af igen og derfor ender det med at virke som et hul man har gravet sig ned i og det er svært at komme op, for hullet bliver bare dybere og dybere.

Hvordan kommer du ud af det sorte hul?

Der er mange måder at gøre det på og i bund og grund handler det nok bare om at spare penge. Men det er nok lettere sagt end gjort for de fleste, for har man et helt normalt liv, som de fleste af os har, så kommer der altså faste regninger for telefoni, el, vand, varme osv. som stadig skal betales, der er husleje og bil osv. De udgifter stiller sig ikke bare på pause fordi man lige er inde i en periode som er økonomisk hård for en.

Derfor vil det smarteste her være at kigge på sine udgifter og se om der er noget der kan sættes på pause om muligt. Dernæst, tag et kig på dine lån til eksempelvis bil og hus. De kan måske være dynamiske på sådan en måde at du muligvis kan få lov at ændre i dit afdrag og på den måde regulere dine fasteudgifter en smule.

Såfremt du kan regulere på de faste udgifter, vil du få en smule mere luft under vingerne og det vil måske hjælpe dig til at begynde at få fyldt det hul du er kommet ned i, stille og roligt op og hjælpe dig til at se lys for enden.

Suppler med et kviklån?

Hvis du sidder på vores hjemmeside, så har du allerede taget skridtet og tænkt at du har behov for ekstra økonomi til at komme op af hullet. Det er dog her vigtigt for os, at påpege at du skal passe på at du ikke graver dig selv længere ned i stedet for.

Vi er bestemt ikke afvisende for at man godt kan supplere med et kviklån, men udfordringen er at finde det rigtige lån. Du kan evt. kigge efter et af dem der tilbyder dig et rentefrit lån såfremt det tilbage betales inden for en måned.

Men hvis du vælger sådan et, skal du være ærlig overfor dig selv og overveje om du realistisk set kan tilbagebetale det indenfor den rentefrie periode. For hvis du ikke kan det, bliver sådan et lån meget vel, dyrer end et af dem der ikke er rentefrie fra starten.’

Kig derfor på din økonomi, regn ud hvad du helt konkret skal bruge af ekstra midler og hvor meget du realistisk set kan afdrage med, uden at grave dit hul dybere. Når du ved det, så kan du begynde at søge i oversigten nedenfor og sortere alle kviklån end til du finder et der passer præcis på dit behov.

Se og sammenlig kviklån her

Skriv en kommentar