Sådan får du råd til at tage på nytårsophold

De færreste af os vælger at tage på nytårsrejse i år grundet de mange restriktioner i forbindelse med Covid-19. Af samme årsag er der måske endda flere, end der plejer, der ønsker sig væk til et nytårsophold i eller omkring Danmark på et hotel, en kro eller i en feriepark eller måske en tur til Sverige.

Læs også: Kviklån oversigt

År 2020 har for mange været et hårdt år, og det er kun endnu en grund til at slutte det af på en god og mindeværdig måde – og størstedelen af os, næsten uanset økonomisk status, kan få råd til et nytårsophold. I artiklen her kan få gode råd til, hvordan du finansierer dit nytårsophold.

  • Sælg ud
  • Ønsk dig et tilskud i julegave
  • Lav en aftale med din partner/ven
  • Lån penge til et nytårsophold
  • Gå med aviser
  • Handl ind for andre
  • Udlej et værelse eller hele din bolig

Sælg ud

Året går på hæld, og det er en god anledning til at sælge ud af alt det, du alligevel ikke har brug for. Efterspørgslen på brugte ting er stigende grundet den øgede klimaopmærksomhed, og netop til jul, hvor mange køber kalendergaver og julegaver, er efterspørgslen ekstra stor. Sælg ud på sociale medier og markedspladser eller book en stand i et loppesupermarked til formålet.

Ønsk dig et tilskud i julegave

Et nytårsophold er måske nok over budget for julegaver blandt dine familiemedlemmer, men du kan med fordel ønske dig et tilskud til nytårsopholdet. Oplevelser er én af de bedste gaver, du kan give og modtage, så der er med sikkerhed nogen, der gerne vil støtte op omkring dit ønske om et nytårsophold.

Lav en aftale med din partner/ven

Aftal med din partner eller ven, at opholdet er jeres julegave til hinanden. Det kan godt være, at det er en lidt dyrere gave, end I plejer at give, men hvis I så samtidig sparer de materielle gaver, kan der måske blive råd.

Lån penge til et nytårsophold

Indimellem må man gerne forkæle sig selv lidt. Især i år. Kan du ikke skrabe pengene sammen til et nytårsophold, er der stadig håb. Der er efterhånden rigtig mange online banker, der tilbyder mindre forbrugslån, som du kan bruge til netop dét, du har lyst til; uden at skulle redegøre for det. Du kan tilmed selv vælge beløb og låneperiode, så du fremadrettet kan afbetale et beløb, der passer ind i din økonomi.

Gå med aviser

Du tænker måske, at dét at gå med aviser er et job for 13-årige, men sandheden er, at et avisjob er det nemmeste job at få, og at du kan få en rute, der passer ind i dit skema rent tidsmæssigt, så du for eksempel kan nøjes med aften- eller weekendvagter som supplement til dit almindelige job. Du behøver ikke at bruge særlig lang tid på det, og du kan sige op igen, når du har tjent det nødvendige til dit nytårsophold.

Handl ind for andre

At gå med aviser er kun ét af mange forslag, når det kommer til at tjene lidt ekstra. Flere supermarkeder tilbyder efterhånden en indkøbstjeneste, hvor det hos Rema 1000 er andre mennesker, der handler ind for dig. Her kan du oprette dig som indkøber og tjene penge på at handle ind til andre mennesker. Du kan nøjes med at tage de jobs, der passer ind i dit skema.

Udlej et værelse eller hele din bolig

En hurtig måde at tjene lidt ekstra på er at udleje et værelse – eller eventuelt hele din bolig. Det kan du for eksempel gøre via Airbnb eller grupper på Facebook. Du kan udleje et værelse, du har i overskud, eller du kan tilbyde udlejning af hele din bolig, mens du selv ønsker at være væk.

Skriv en kommentar