Simbo

Opdateret: 15. juli 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Simbo er én af de nyere låneudbyder på markedet. De tilbyder lån i form af kreditter på op til 30.000 kr., og de har en meget flot kundetilfredshed. Her bliver der ikke stillet spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til, og det er både nemt og hurtigt at ansøge online.

Dét, der især adskiller Simbo fra de øvrige låneudbydere, er, at der er tale om en online kredit frem for et afgrænset lån. Det betyder, at du, når du er godkendt, har en online kredit svarene til en kassekredit, som du selv bestemmer, hvornår du betaler ud eller låner yderligere op i. Du skal blot betale den månedlige rente på 19%.

Kan jeg få et Simbo lån?

Langt de fleste mennesker kan blive godkendt til et lån hos Simbo. De har følgende krav til dig som låntager:

 • Du skal være minimum 19 år
 • Du skal være dansk statsborger, have dansk adresse og dansk bankkonto
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal have et Nem-ID
 • Du skal kunne kontaktes via mail og telefon

Nye kunder, der lever op til ovenstående krav, kan søge om lån på op til 10.000 kr. Eksisterende kunder kan søge om lån på op til 30.000 kr.

Simbo – meget hurtigt lån

Hos Simbo kan du søge om et lån 24 timer i døgnet – og du får altid svar med det samme. Bliver du godkendt og takker ja til lånet, vil pengene også bliver overført til din konto med det samme. Der er altså tale om et hurtigt kviklån med en meget kort behandlingstid. Alt i alt kan du forvente at have pengene stående på din konto inden for 30 minutter, fra du sender din ansøgning afsted (såfremt den bliver godkendt). Ansøgningen tager kun få minutter at udfylde og indsende.

Simbo kredit

Noget særligt ved Simbo er, at deres lån er en kredit, som du kender det fra en kassekredit i banken. Det betyder, at du kan slippe for at optage flere lån, når du har betalt dette lån ud. Du beholder nemlig kreditten, indtil du selv vælger at indfri den. Det står dig dermed frit for at låne op i kreditten igen, hvis behovet skullet opstå. Du betaler dine månedlige renter, og så kan du selv bestemme, hvor længe du vil have kreditten, hvor meget du vil afbetale hver måned, og du kan fra den ene dag til den anden indfri hele lånet, hvis det er det, du har lyst til.

Simbo Trustpilot

Som både ny og eksisterende låntager kan det være svært at navigere rundt i de mange forskellige muligheder, du bliver præsenteret for, når du søger efter et online lån. Det er vigtigt at se sig godt for, så du får et lån, der lever op til ønskerne. Her kan det være en god rettesnor at kigge på anmeldelser fra tidligere og eksisterende kunder på f.eks. Trustpilot for at få en indikation af den generelle kundetilfredshed.

Simbo har mere end 1.100 anmeldelser på Trustpilot og får den samlede bedømmelse ”Fremragende”, som er den bedste bedømmelse, der kan opnås på Trustpilot. Det vidner om meget tilfredse kunder. Anmeldelserne understreger en hurtig behandlingstid og en god service.

Simbo-lån-Trustpilot-fremragende

Simbo fordele og ulemper

Simbo adskiller sig fra de øvrige låneudbydere på markedet ved at have en meget kort behandlingstid og ved den meget enkle proces, du skal igennem, for at søge om en online kredit.

Fordele ved Simbo:

 • Det tager kun få minutter at sende låneansøgningen afsted
 • Du kan have penge på din konto inden for 30 minutter
 • Du bestemmer selv, hvornår du betaler kreditten ud
 • De første 30 dage er rentefri

Ulemper ved Simbo:

 • Du kan maks. låne 10.000 kr. som nye kunde og 30.000 kr. som eksisterende kunde
 • Lånene har en relativt høj ÅOP