Kronelån

Opdateret: 15. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Lån nemt og hurtigt 1.000-30.000 kr. hos Kronelån.

Hos Kronelån kan du låne op til 30.000 kr. som eksisterende kunde og op til 10.000 kr. som ny kunde. Selve låneprocessen hører til blandt Danmarks nemmeste og hurtigste. Du søger på få minutter, og det tager samme mængde tid at få indsat pengene på din konto. Til gengæld bestemmer du mere eller mindre selv, hvornår du vil tilbagebetale, og hvordan størrelsen på dine afdrag fordeler sig.

Kronelån er en online kassekredit

Kronelån er en online kassekredit

En kassekredit er oprindeligt en mulighed i relation til din bankkonto, der giver kontoen mulighed for at gå i minus ned til et aftalt beløb. Kassekreditten er for mange en buffer til uforudsete udgifter. I banken kræver det dog typisk både en samtale med din bankrådgiver, et budget over din økonomi og en kreditvurdering af dig at blive bevilliget en kassekredit.

Dé besværligheder gør Kronelån op med. Her kan du få en kassekredit online. Du skal ikke forklare, hvorfor du gerne vil have den, du skal heller ikke vedlægge budgetter eller årsopgørelser, når du ansøger. Selve ansøgningen tager ikke meget mere end 1 minut.

Du skal dog være opmærksom på, at dokumentation skal eftersendes, hvis du ønsker kreditten i længere tid. Du kan dog også på den lange bane slippe for dén type besværligheder ved at betale et ekstra administrationsgebyr.

Kan jeg få et lån hos Kronelån?
Langt de fleste danskere kan få et kviklån hos Kronelån. Følgende er kriterierne for at blive godkendt til et lån/en kredit:

 • Du skal være minimum 19 år
 • Du skal have et gyldigt CPR-nummer
 • Du skal have folkeregisteradresse i Danmark
 • Du skal have et gyldigt NemID
 • Du må ikke være registreret i RKI eller andre skyldnerregistre
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en bankkonto i et dansk pengeinstitut

Dertil kommer, at Kronelån laver en kreditvurdering af dig ud fra dine opgivne oplysninger. Hvis du bliver vurderet kreditværdig, vil du få tilbudt et lån.

Et Kronelån er et hurtigt lån

Én af de helt store fordele ved Kronelån som låneudbyder er deres behandlingstid. Selve ansøgningen tager få minutter at sende afsted online fra enten computer, tablet eller smartphone, og det tager tilsvarende kun et par minutter, inden du får svar på ansøgningen med tilbud eller afslag om lån. Vælger du at takke ja til lånetilbuddet, har du pengene på din konto inden for 1 time. Ofte allerede efter få minutter.

Kronelån udbetaler lån 24/7. Det er altså underordnet, hvornår på døgnet du ansøger om lånet. Du får altid hurtigt svar, og du har altid mulighed for at få penge på kontoen inden for en times tid.

Kronelån – Sådan foregår det

Hos Kronelån kan du låne mellem 1.000 og 30.000 kr. Lånet fungerer som en kredit med en månedlig minimumsbetaling. Det vil sige, at du, afhængigt af lånebeløb, skal afbetale minimumsbeløbet hver måned. Minimumsbeløbet udgør de 0,37%, som lånet koster i månedlig rente. Derudover bestemmer du selv, hvornår og hvor meget du indbetaler på din kredit.

Når du har kredit, kan du uden problemer låne beløbet op igen, hvis du får behov for det – uden en ny godkendelse. På den facon fungerer det præcis lige som en kredit i banken.

Du kan dermed frit betale minimumsbetalingen den ene måned og et meget højere beløb den anden måned for igen at hæve kreditten den tredje måned. Kommer du til penge, kan du til en hver tid indfri din kredit.

Sådan ansøger du om et Kronelån:

 • Vælg det ønskede lånebeløb
 • Se betingelserne for lånet
 • Udfyld låneansøgningen
 • Underskriv med NemID
 • Modtag svar på din låneansøgning
 • Bekræft optagelse af kredit
 • Modtag pengene på din konto

Hvad koster et Kronelån?

Hvad koster et Kronelaan - Kronelån

Udgifterne i forbindelse med et Kronelån er meget gennemsigtige. De varierer dog i forhold til dét beløb, du låner. Den månedlige rente er på kun 0,37%, hvilket er meget lavt sammenholdt med andre mindre lån og kreditter. Til gengæld betaler du 20% af hovedstolen (det beløb du låner) i udbetalingsgebyr.

Det er dermed dét at optage lånet, der er den højeste udgift ved et Kronelån. Derefter er den månedlige rentesats på lånet meget lav.

Fordele ved Kronelån

Se fordelene ved et Kronelån nedenfor:

Ultrakort behandlingstid

Én af de største fordele ved et lån fra Kronelån er, at du, inden for få timer fra du udfylder den online låneansøgning, kan have pengene på din konto. Kronelån er dermed et rigtig godt valg, hvis du akut står og mangler penge. Hvis bilen brænder sammen, kan du hurtigt låne penge til værkstedsbesøg, ligesom du hurtigt kan bestille en ny ovn, hvis den gamle står af.

At behandlingstiden på lånet er så kort, giver dig også mulighed for at slå til, hvis du ser et godt tilbud, som er tidsbegrænset.

Du bestemmer selv dine afdrag

Endnu en fordel ved at Kronelån er, at du selv har indflydelse på dine månedlige afdrag, og at de er fleksible. Hvis du har en svingende indtjening, er det en rigtig god måde at låne penge på. På den måde kan du nøjes med at betale renten på lånet, de måneder, hvor økonomien er stram, men betale ekstra de måneder, hvor der er penge til overs.

Netop dén facon gør også lånet lettere at passe ind i et budget. Du behøver ikke at sætte penge af til at afbetale, når der går løn ind på kontoen den første i måneden (udover de 0,37%). Du kan i stedet afbetale på lånet sidst på måneden, når du ved, hvad der er i overskud.

Fordelagtig rente

Slutteligt er renten meget fordelagtig ved et Kronelån. Det opvejes naturligvis af det tilsvarende høje udbetalingsgebyr, men selv med gebyret er ÅOP ganske fornuftigt for en kredit.

Kronelån anmeldelser

Selvom andres erfaringer med en låneudbyder ikke er altafgørende, er det alligevel en form for tryghed, når du skal optage et lån. Måske især, når der er tale om en kredit, som kan være en længerevarende aftale.

Kronelån har mange glade brugere. På Trustpilot scorer de 4 ud af 5 stjerner, og langt de fleste af de nyere anmeldere kvitterer med 5 stjerner.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vil beholde kreditten, skal du indsende dokumentation til en manuel kreditvurdering. Herunder bevis på din ansættelse, dokumentation fra RKI og dokumentation på medlemskab af a-kasse. Majoriteten af de dårligere anmeldelser lægger vægt på besværligheden ved dette. Du har dog også mulighed for at betale dig fra det, således at Kronelån opkræver et administrationsgebyr for at indhente dokumentation.