Sådan får du råd til at tage på sommerferie

Sommervarmen er allerede over os, og sommerferien er så småt inden for rækkevidde. Hvis det kniber med at skrabe sammen til årets ferie, får du her lidt ideer til, hvordan du kan få råd til at tage på sommerferie.

Boligbytte

Kan du nøjes med mindre end ét af de store og luksuriøse charterhoteller med svanefoldede håndklæder og all-inclusive, kan du nemt få råd til sommerferien ved at bytte bolig. Home Exchange er et genialt koncept, hvor du bytter bolig med en anden familie, der ønsker at tage på ferie i Danmark.

Der er rigtig mange medlemmer og gode muligheder for at gøre en byttehandel. Du kan samtidig få fodret katten og spare penge på dyr restaurantmad, da du kan købe ind og lave mad selv i din lånte bolig.

Flyt en autocamper

Det er dyrt at leje en autocamper, men du kan faktisk få en rejse i autocamper helt gratis, hvis destinationen er underordnet. Mange udlejere af autocampere tilbyder jævnligt gratis leje, hvis du kører camperen retur fra én af deres populære destinationer. På den måde skal du kun betale for flybillet og benzin.

Afbudsrejse

Vent til sidste øjeblik og slå så til. Som regel er der nogle, der bliver syge eller kommer til skade og må gøre brug af deres afbestillingsforsikring. Rejseselskabet har fået deres penge i kassen én gang og sælger derfor rejsen billigt anden gang. Indimellem har de også bare rejser i overskud, som ikke er blevet solgt. F.eks. hvis vejret er godt i Danmark.

Tag et kviklån

Trænger du virkelig til et afbræk fra hverdagen, at opleve noget spændende eller at dase på en hvid sandstrand, kan du give dig selv den gave at tage et kviklån. Et lån i banken får du ikke til en ferie, men ved et kviklån stilles der ikke spørgsmål ved, hvad pengene skal bruges på. Langt de fleste mennesker kan nemt og enkelt tage et online lån, der fint rækker til en god sommerferie.

Selvfølgelig skal du afbetale lånet efterfølgende, men det er formentlig det hele værd, hvis bare du kommer afsted. Med et kviklån bestemmer du selv destination og rejselængde og er ikke afhængig af andre.

Skriv en kommentar