Lån uden NemID

Opdateret: 15. juli 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

De fleste nye kviklån kræver et NemID. Det skyldes, at det er en nem måde for låneudbyderne at få bekræftet din identitet. Førhen krævede låneaftaler en underskrift, men underskriften er nu erstattet af NemID, som langt de fleste har lige ved hånden. Du kan derfor godt regne med, at du 99% af stederne vil blive mødt af krav om NemID for at kunne foretage et lån, og det vil typisk ikke være muligt at tage et kviklån uden NemID.

Lån med dit NemID

At låne med Nem ID er til gengæld ikke et problem. Det er en måde at identificere dig selv på og at bekræfte, at det er dig, der ansøger om og takker ja til lånet. Du slipper for fysiske underskrifter, og det afkorter låneprocessen en hel del, så du typisk kun skal bruge et par minutter på at sende låneansøgningen afsted online. Ønsker du efterfølgende at takke ja til lånet, når du er blevet godkendt, bekræfter du også via Nem ID.

Billige lån uden NemID

Ønsker du at tage et kviklån, er det en fordel at finde det billigste af slagsen, så ikke du betaler unødvendigt mange penge for at låne. De billige lån finder du ved at kigge på udgifterne, herunder renter og gebyrer. Det kan umiddelbart være lidt svært at sammenligne ud fra de konkrete satser, da der er store forskelle på, hvilke typer af gebyrer der benyttes.

Eksempel:

  • Lån 10.000 kr. med 15,6% i rente og 0 kr. i gebyrer
  • Lån 10.000 kr. med 12,3% i rente og 1.500 kr. i opstartsgebyr

Medmindre du er meget matematisk anlagt, vil ovenstående kræve en lidt grundigere udregning for at finde frem til, hvad der egentlig bedst kan betale sig – og skal du sammenligne 5 eller 10 lån, kan du hurtigt bruge et par timer med lommeregneren.

Af ovenstående årsag skal alle lån i Danmark være angivet ÅOP (årlige omkostninger i procent). Her er medregnet alle lånets udgifter, som er omregnet til en årlig procentsats. Det gør det nemt og overskueligt for dig at finde det billigste lån. Du skal nemlig kun kigge på og sammenligne ÅOP. Det lån med den laveste ÅOP er det billigste lån samlet set.

Se også: Her kan du låne penge uden krav

Hurtige lån med NemID

Én ting er, at et kviklån helst skal være så billigt som muligt, noget helt andet er, at det også gerne skal være nemt og hurtigt at ansøge om og få godkendt. Lånemarkedet er i dag i voldsom konkurrence, da efterspørgslen på hurtige og nemme online lån med NemID (lån med Nem godkendelse) kun stiger og stiger. Derfor gør låneudbyderne konstant en indsats for at være de mest effektive.

For dig som låntager betyder det blandt andet, at det typisk ikke tager mere end et par minutter at sende en låneansøgning afsted, og at du typisk har svar inden for få timer. Nogle steder tager det kun et par minutter, mens det andre steder tager et par timer eller en dag. Hvornår, pengene står på din konto, veksler også. Afhængigt af låneudbyder og lånets størrelse kan det tage alt mellem 5 minutter og 48 timer.

lån uden nemid