Fokuslån – Billigt, hurtig & pålideligt lån

Opdateret: 16. juni 2024 | AnnonceinfoVi modtager en kommission fra de samarbejdspartnere vi henviser til her på siden. Kommissionen opnås hvis du ansøger og bliver godkendt til et lån. Vi henviser ikke til alle låne-udbydere der findes på markedet.

Lån helt op til 75.000 kroner med Fokuslån. Du kan betale forbrugslånet ud, når det passer dig – og endda vælge afdragsfri periode!

Med Fokuslån er det nemt, hurtigt og enkelt at låne helt op til 75.000 kroner til det du drømmer om.

En anden god ide er at tage et kig i oversigten her og finde frem til netop det lån der passer bedst til dit behov:

Det eneste du skal gøre er bare at klikke på ”ansøg” og herefter indtaste oplysninger (om bank, bopæl og beskæftigelse), logge ind med dit NemID og vente kort på det hurtige svar. Pengene overføres allerede senest 1 dag efter at lånet er godkendt!

Foredele ved Fokuslån

  • Fast lav rente som du kan stole på
  • Intet med småt (De snyder ikke)
  • Gennemskuelig process
  • Du kan betale når det passer dig
  • Betal hele lånet tilbage, når det passer dig
  • Nem og hurtig ansøgnings process (Svar under 1 time)
  • Lav afvisnings %

Gennemskueligt, fleksibelt og ærligt

Vi kan rigtig godt lide Fokuslån! Det kan vi, fordi det er den type kviklån / forbrugslån, der er skruet sammen uden uheldige overraskelser og med fleksible tilbagebetalingvilkår for forbrugeren. Du ved hvad du har fra start til slut og det gør lånet sikkert, som du kan regne med, budgettere med og vigtigst af alt, et lån du faktisk kan tilbage betale.

‎Det perfekte forbrugslån?

Fokuslånet er det perfekte forbrugslån til dig, der ønsker at tilpasse lånet til din nuværende livssituation. Det er det fordi, at du eksempelvis har mulighed for at sætte ”pause” på din afbetaling i en periode på helt op til 90 dage, hvis du har fået uventede udgifter. Den periode falder ind under en rente- og afdragsfri service, som du får med som kunde.

Hertil skal det naturligvis nævnes, at du i forvejen har stor frihed til at vælge din afbetalings-periode, som du vælger, allerede inden du underskriver din låne-aftale. Men selvom du vælger en bestemt periode, er du faktisk ikke bundet til den. Du kan nemlig –helt uden ekstra omkostninger – til hver en tid gå ind og afbetale hele dit lån!

Fokuslån er med andre ord et nemt og fleksibelt forbrugslån, der vil være et rigtig godt match til mange, der søger et overskueligt online lån.

‎Korte svar til dig, der skal låne penge

fokuslån

Her følger en række svar til de typiske spørgsmål, som kunder har forud for indgåelse af et lån. De lyder således:

Hvor hurtigt har jeg pengene til min rådighed?

Dine penge overføres hurtigt til din egen konto, når lånet er godkendt. Ansøger du inden for normal åbningstid, har du typisk pengene samme dag, eller senest dagen efter. Altså allerede inden for 24 timer!

Hvor meget må jeg låne?

Du kan få et forbrugslån fra 10.000 og helt op til 75.000 kroner. Du bestemmer naturligvis selv lånets størrelse, så det passer til at indfri dine drømme og behov.

Hvad kan jeg forvente i forhold til rente?

Det er svært at angive en præcis rente, da flere faktorer spiller ind, når der tildeles lån. Derfor fremgår den præcise årlige og effektive rente i din helt individuelle lånekontrakt. Renten hos Fokuslån ligger typisk mellem 16,90 % og 26,08 %. Du kan se din rente, når du modtager dine kontrakt.

Skal jeg stille sikkerhed eller redegøre for, hvad pengene bruges på?

Nej. Hos Fokuslån stilles der ikke krav til hverken sikkerhed eller lange redegørelser. Du skal – modsat når du låner i banken – altså ikke sende lange lister med dokumentation eller finde på gode undskyldninger for, hvor en jordomrejse eller ny studiecomputer er noget, du har behov for. Ingen blander sig – du har 100 % frihed til at opfylde dine egne ønsker.

Hvordan accepterer jeg lånet til udbetaling?

Du kan godkende dit lån til udbetaling på to måder. Enten ved brug af NemID eller ved at underskrive en fysisk kontrakt.

Hvis du underskriver med dit NemID, går det stærkere med udbetalingen. Den vil typisk finde sted umiddelbart efter eller inden for de næste 24 timer. Du tilgår underskriften fra en e-mail, du modtager.

Underskriver du på en fysisk kontrakt, skal den først sendes med posten og sendes retur, hvorefter du så modtager pengene.

Er der stor risiko, når man låner?

Nej, det er der ikke. Fokuslån lægger stor vægt på, at du ikke pludselig ender i en uholdbar økonomisk situation, når du låner hos dem. Derfor ser de dine rådighedsbeløb m.m. an, og sørger for, at din låneaftale i det hele taget bliver behandlet under ordentlige og meget ansvarlige forhold.

Gode råd før du låner

Inden du låner penge, kan du med fordel lægge et budget, hvor du noterer dine indtægter kontra udgifter. Har du et rådighedsbeløb, hvor der er plads til en fast, lav månedlig afbetaling, så kan du trygt låne.

Sørg desuden altid for at overholde betalingsdatoer på dine girokort. Den letteste måde at sikre, man husker sine betalinger, er ved at tilmelde dem Betalingsservice. På den måde trækkes pengene helt automatisk hver måned, altid til rette tid.

Lån nu – ansøg direkte

Når du vil ansøge, klikker du blot på knappen ”ansøg”. Herefter guides du til ansøgningsformularen. Den er både hurtig og nem at udfylde, og når det er gjort, er det blot at vente på svar.

Husk dine penge kommer typisk allerede samme dag hos Fokuslån – klar til at opfylde dine ønsker.