Guide: Sådan tjener du penge hjemmefra

Har du et ønske om at supplere din indtægt? Eller drømmer du om helt at opsige dit faste job for at arbejde fra sofaen? Få 5 gode ideer til at arbejde hjemmefra her.

 1. Arbejd freelance

Er der noget, du er særligt god til, som kan klares fra din computer? I så fald kan du højst sandsynligt arbejde som freelancer i ét eller andet omfang. Stort set alle brancher, der ikke kræver din fysiske tilstedeværelse, vil have et freelancemarked, hvor du kan arbejde hjemmefra.

Ideer til freelancearbejde:

 • Grafisk arbejde (logoer, hjemmesidedesign)
 • Hjemmesideudvikler (kodning af hjemmesider)
 • Tekstforfatning (forfatning af tekst til hjemmesider)
 • Journalistisk arbejde
 • Konsulentarbejde
 • Bogholderopgaver
 • Revisoropgaver
 1. Arbejd som telefonsælger

Det nemmeste job at få, hvor du kan arbejde hjemmefra, er muligvis telefonsælger. Du behøver ikke de store kompetencer, og der er altid virksomheder, der leder efter telefonsælgere (eller medarbejdere til telemarketing). Lønnen er typisk ikke særlig god, men det kan være et fint supplement.

 1. Arbejd som blogger

Du bliver ikke rig af at blogge. I hvert fald ikke fra den ene dag til den anden. Det tager tid at opbygge en god blog og at få følgere. Der er dog potentiale for at tjene gode penge i længden, hvis du kan finde ud af at skrive og at skrive om noget interessant. Det samme gælder sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube, hvor du også kan tjene penge, når du har en følgerskare af en vis størrelse.

 1. Arbejd med Affiliate Marketing

Du kender sikkert de hjemmesider, der skriver artikler om et produkt og derefter henviser til produktet via et link. Det kaldes Affiliate Marketing. Ejer du hjemmesiden med linket, får du penge, hvis en følger klikker på linket og køber noget/tilmelder sig. Det handler om at lave (eller købe) en god hjemmeside og at få en god placering på Google, så du bliver set.

 1. Deltag i brugerundersøgelser

Igen tjener du ikke kassen på dette forslag, men det kan være et fint supplement til alt det sjove. Mange virksomheder giver et symbolsk beløb for at deltage i undersøgelser eller svare på spørgeskemaer. Der findes mange hjemmesider, hvor du kan tilmelde dig igennem, og så får du tilsendt relevante undersøgelser, efterhånden som de dukker op.

Skriv en kommentar