Drømmer du om en kolonihave? Få råd med et lån til kolonihave

Der findes næsten intet bedre end en kolonihave. Det er et skønt lille hus med en have, som du rigtig kan nyde. Du kan gå og rode i haven, plante dine egne smukke blomster eller bare hygge dig i solen.

Det er en god adspredelse fra dagligdagens trummerum, da du kan komme en smule væk og komme helt ned i gear. Men en kolonihave er selvfølgelig ikke gratis. Alt koster penge, og det gør en kolonihave også.

Kolonihavehus lån eksempel: Lad os antage at du skal låne 140.000 kr. og vælger en løbetid over 12 år. Her vil den forventet månedlige ydelse komme til at lyde på 1454 kr. Med en ÅOP på 7,43% og en variabel debitorrente på 7% + 1400 kr. i etablering vil du i alt komme til at betale 209.395 kr. tilbage over de 12 år.

Har du ikke en god opsparing, så skal du finde på alternativer, hvis du drømmer om en kolonihave her og nu. Heldigvis findes der løsninger. Du kan eksempelvis vælge at få et lån til kolonihavehus.

Sådan kan du få råd til et kolonihavehus

Grønne fingre, nostalgi og idyl. Det er kendetegnene for et kolonihavehus. Der er derfor ikke noget at sige, at mange af os drømmer om at købe en kolonihave, som vi kan hygge os i med venner og familie.

En kolonihave kan koste rigtig mange penge. Det er derfor meget muligt, at du ikke selv har alle pengene stående på din bankkonto. Men hvad gør du så? Du kan vælge at optage et kolonihavelån.

Inden du køber en kolonihave, er der dog nogle ting, du skal være opmærksom på. Det er nemlig ikke muligt at finansiere en kolonihave med hjælp fra et realkreditlån. Dette er på grund af, at du ikke vil eje kolonihavens grund.

For at få et realkreditlån er det en betingelse, at både huset og grunden ejes af dig. Er dette ikke tilfældet, kan realkreditinstituttet ikke få pant i ejendommen, hvorfor de altså ikke kan lånene dig pengene. Det betyder i stedet, at du er nødsaget til at benytte dig af andre muligheder.

Et godt alternativ er et lån til kolonihavehus, hvor du kan få hjælp til at få finansieret dine drømme. Mange banker og långivere tilbyder denne type af lån, så det er slet ikke svært for dig at finde, når først du går i gang med at undersøge dine muligheder.

Med et kolonihavelån vil dine fødder på ingen tid kunne mærke jorden og græsset mellem tæerne. Og det er ikke noget, der bør tages for givet i en travl hverdag fyldt med masser af gøremål.

Hvorfor optage et kolonihavelån?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør optage et kolonihavelån. Først og fremmest er det en fordel for dig, da du ikke har mulighed for at få et realkreditlån. Et lån til kolonihave er derfor et yderst godt alternativ, hvis du ellers ikke har råd til den.

Derudover er det muligt at finde banker, der tilbyder sådan et lån med en lav og attraktiv rente. Det er absolut altid et plus for dig, når du skal låne penge. En anden fordel er, at det giver dig mulighed for at få din kolonihave hurtigt.

I stedet for at du skal gå og spare endnu flere penge op i et godt stykke tid, kan du få din kolonihave nærmest her og nu. Selvfølgelig er det skønt, da du herved ikke behøver at vente på, at din drøm går i opfyldelse.

Sidst men ikke mindst kan du glæde dig til, at du får en lille oase, der giver dig et tiltrængt pusterum, når du har brug for det. Faktisk kan en kolonihave være med til, at du føler, at hverdagen er mindre stressende, fordi at du kan tage derhen, når du har fri.

Indhent flere tilbud på kolonihavelån og find det bedste for dig

Er du gået i gang med at undersøge markedet for lån til kolonihavehus? Det kan hurtigt ende med at være både besværligt og tidskrævende. Der findes nemlig utroligt mange banker og långivere, der tilbyder lån til kolonihave.

I stedet for at klikke dig ind på hver enkelt bank og långiver for at tjekke deres tilbud, findes der en anden langt nemmere og hurtigere løsning. Vi kan nemlig hjælpe dig med at indhente flere tilbud på et kolonihavelån. Ønsker du op til flere tilbud, skal du blot gøre brug af denne sammenligningstjeneste for lån.

Benytter du dig af denne sammenligningstjeneste, får du mulighed for enkelt og ligetil at indhente og sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Du får flere tilbud bare ved at lave en enkelt ansøgning.

Herefter kan du sammenligne dine personlige lånetilbud og vælge det bedste lån for dig. Det er helt gratis og uforpligtende at benytte dig af sådan en side. Finder du ikke et tilbud, der passer til dig, så er du ikke forpligtet til at tage imod det.

Inden du accepterer et lånetilbud, er det desuden alfa og omega, at du læser lånevilkårene nøje. På den måde ved du, hvad du går ind til og er forberedt på, hvad der kommer til at ske. Dette er altid vigtigt, når du optager et lån.

Se også vores oversigt over nye kviklån her.

Skriv en kommentar